social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Άγιαξ Ταύρου 0-3 την Ελπίδα σε φιλικό

Ο Άγιαξ Ταύρου 0-3 την Ελπίδα σε φιλικό

Μέσω δελτίο τύπου η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων έκανε γνωστό ότι έδωσε φιλικό γνωρίζοντας την ήττα από τον Άγιαξ Ταύρου με 0-3.

Το δελτίο τύπου

 Την ήττα με σκορ 0-3 γνώρισε η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων από τον Άγιαξ Ταύρου. Ένα φιλικό που διεξήχθη εξαιτίας της διακοπής των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, λόγω του μητρώου των αθλητικών σωματείων.

Οι δύο προπονητές Αντώνης Βαζλαματζής και Γιάννης Γαζής έκαναν αρκετές δοκιμές σε σχήματα και πρόσωπα, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Στην πρώτη φάση του αγώνα, στο 17′ το σουτ του Φέκα έφυγε λίγο άουτ για τους γηπεδούχους. Ένα λεπτό αργότερα το σουτ του Γκαρδιακού για τον Άγιαξ Ταύρου τράνταξε το δοκάρι, ενώ εφτά λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης από πολύ πλεονεκτική θέση σούταρε άουτ διατηρώντας το 0-0.
Το σκορ άνοιξε στο 31ο λεπτό, όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, στο δεύτερο δοκάρι ο Σπύρος Παπακωνσταντίνου από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Πέντε λεπτά αργότερα η ομάδα του Γιάννη Γαζή πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Γκαρδιακό να σκοράρει με δυνατό σουτ από κοντά, έπειτα από σέντρα που πέρασε από όλους. Το 0-2 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν ακόμα ένα γκολ. Ο Παναγιωτόπουλος από δεξιά έβγαλε πολύ δυνατή σέντρα σουτ, με τον Νικολίτσα να αποκρούει δύσκολα και στην επαναφορά ο Γκαρδιακός με κεφαλιά να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για την Ελπίδα ήρθε στο 80ο λεπτό. Μετά από πολύ όμορφη ομαδική προσπάθεια, το πλασέ του Κουνάδη έδιωξε πάνω στη γραμμή ο αμυντικός Γιώργος Σέχου, με τους γηπεδούχους να έχουν και ακόμα κάποια καλά σουτ με τον Κουνάδη και τον Λυμπερόπουλο. Το 0-3 έμεινε μέχρι το τέλος, σφραγίζοντας τις προσπάθειες των δύο ομάδων…

Άξιο λόγου, πως ακόμα μια φορά, οι περισσότεροι παίκτες της Ελπίδας που αγωνίστηκαν προέρχονται από την ακαδημία της ομάδας, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι αγωνίστηκαν τέσσερις παίκτες γεννημένοι το 2006, ένας το 2004, και δύο το 2003.

Ελπίδα Αγίων Αναργύρων: Νικολίτσας, Κίτσος, Βαρβαρίγος, Ζιάι, Κουνάδης, Λυμπερόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Κολτούκης, Ντερτινής, Φέκας, Χόντος

Αγωνίστηκαν επίσης: Παντ. Σπυρόπουλος, Πάσχος, Στεργίου, Ζενουλάρι, Σάλα.

Άγιαξ Ταύρου: Γιαννούτσος, Χασιώτης, Καβαλάρης, Παπανδρέου, Σέχου Γ., Παπαευθυμίου, Παπακωνσταντίνου, Μαρούσης, Αναστασόπουλος, Γκαρδιακός, Παναγιωτόπουλος.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35