social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Τρίποντο» με ανατροπή τα Βριλήσσια, 3-2 την Κορωνίδα

«Τρίποντο» με ανατροπή τα Βριλήσσια, 3-2 την Κορωνίδα

«Χορταστικό» παιχνίδι έγινε στο γήπεδο Βριλησσίων σήμερα (30/10) το πρωί, με την τοπική ομάδα να κάνει την ανατροπή και να παίρνει τη νίκη με 3-2 απέναντι στην Κορωνίδα, που μετά από τρεις αγωνιστικές στη Β' ΕΠΣΑ παραμένει χωρίς συγκομιδή.

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Αλεξιάδης «πάγωσε» τους γηπεδούχους με σουτ (0-1), ο Κανέλλος ισοφάρισε στο 12' με μακρινό σουτ και δύο λεπτά μετά (14') ο Αραπάι μετέτρεψε σε γκολ πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος για το 1-2. Οι Βριλησσιώτες πίστεψαν στην ανατροπή και την πέτυχαν, με τον Γκιοργκάτζε να ισοφαρίζει στο 38' με προβολή (2-2) και τον Γκιονάι να γράφει το 3-2 με σουτ στο 73'.

Διαιτητές: Παπαγεωργίου, Καπετανάκης-Μαρκόπουλος

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Δημήτρης Λειβαρτζινός): Τζεβελέκης, Κόκκινος, Γεροντάκης (70' Αυγερόπουλος), Μ. Τσιούμας, Δημητρέλος, Στ. Τσιούμας (36' Γκιοργκάτζε), Μότσιος, Αραμπατζής, Νικόλα (55' Προβίδης), Κανέλλος (70' Όρτολα), Γκιονάι

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Άρης Τζεφεράκος): Ιωαννίδης, Μητσάκος, Κορρές, Τσαγκαρογιαννάκης, Τριανταφύλλου, Αναστασιάδης (80' Σκέμπι), Κασνής (80' Κουλιούρης), Κουτσουβέλης, Αλεξιάδης, Αραπάι, Λίτσο (89' Ρίνης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35