social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΑΟ ΙΑΣΩΝ ΙΛΙΟΥ: Στην 5η ΣΧΟΛΗ NATIONAL C FUTSAL ο Χρυσόστομος Άγουρος

ΑΟ ΙΑΣΩΝ ΙΛΙΟΥ: Στην 5η ΣΧΟΛΗ NATIONAL C FUTSAL ο Χρυσόστομος Άγουρος

 Ο Σύλλογος του ΑΟ ΙΑΣΩΝ ΙΛΙΟΥ πάντα πρωτοπόρος στα τμήματα υποδομής! Το ποδόσφαιρο σάλας είναι ένα αναπτυσσόμενο άθλημα. Έτσι με τη σκέψη δημιουργίας τμημάτων ο Τεχνικός Διευθυντής Ακαδημιών της, Χρυσόστομος Άγουρος, έπειτα από αξιολόγηση, επιλέχθηκε από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να παρακολουθήσει την 5η ΣΧΟΛΗ NATIONAL C FUTSAL.

O Τεχνικός Διευθυντής του ΑΟ ΙΑΣΩΝ ΙΛΙΟΥ είναι Υποψήφιος Διδάκτορας του ΣΕΦΑΑ Αθηνών στο Sport Training & Coaching, Πτυχιούχος ΣΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και με μεταπτυχιακό τίτλο στη μεγιστοποίηση της απόδοσης στην προπονητική αθλημάτων. Επίσης είναι κάτοχος Uefa Β και διπλώματος Match Αnalyst και Data Αnalyst. Έχει παρακολουθήσει Coerver Coaching Youth Diploma Level 1 & 2 και Smartfootball Technician Diploma Level 1 & 2.
Έχει εργαστεί περισσότερο από μία 15ετία ως Προπονητής στις αναπτυξιακές ηλικίες στον Πανερυθραϊκό, στον ΠΑΟ Καματερού, στις Ακαδημίες Παθιακάκη και στην Ακαδημία Β.Λάκης. Επιπλέον συνεργάστηκε ως Προπονητής Φυσικής Κατάστασης με την ομάδα της Νέας Ιωνίας, του Εθνικού Πειραιώς, του Πανερυθραϊκού, του Άρη Πετρούπολης, του ΠΑΟ Καματερού, της Ακαδημίας Παθιακάκη, των Λύκων Χαϊδαρίου καθώς είναι και μέλος της Μικτής ομάδας Κ14 της ΕΠΣ Αθηνών


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35