social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τεράστιο τρίποντο για τον ΓΣ Καισαριανής, 1-0 την Δάφνη Π. Φαλήρου

Τεράστιο τρίποντο για τον ΓΣ Καισαριανής, 1-0 την Δάφνη Π. Φαλήρου

Αξία στο βαθμό που πήρε την προηγούμενη αγωνιστική στο Ίλιον έδωσε ο ΓΣ Καισαριανής που επικράτησε με 1-0 της Δάφνης Παλαιου Φαλήρου.

Το γκολ του Κώστα Σβίγγου στο 25' ήταν αρκετό για τους γηπεδούχους προκειμένου να πάρουν την κατάκτηση της νίκης. Η Δάφνη διαμαρτυρήθηκε στη φαση αυτή θεωρώντας ότι το φάουλ με το οποίο έγινε το 1-0 ήταν ανύπαρκτο.

Η διαιτησία αξίζει να σημειωθεί ότι δεν στάθηκε στο ύψος των περιστασεων με τις δυο ομάδες να εκφράζουν παράπονα για τη διαιτησία του Καπίρη.

Η Δάφνη είχε καλές στιγμές με τον Λιόση για να προηγηθεί και με τον Πορουτσίδη για να ισοφαρίσει, με τον ΓΣ Καισαριανής να εκμεταλλεύεται τα μέτρα που πήρε η Δάφνη στο γήπεδο έχοντας δοκάρι στα τελευταία λεπτά με τον Γεωργίου.

Οι φιλοξενούμενοι παράλληλα θεωρούν ότι ο διαιτητής του αγώνα κράτησε πάρα πολύ λίγα λεπτά καθυστερήσεων. 

ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ (Μαρίνος Πολυμέρης) Ηρακλής, Σκορδος, Καριτζαίδης, Κουμπαρούλης, Γιαννουλάκης, Σούλκο, Νίκου, Σβίγγος (48' Αναστασίου), Γεωργίου, Μιράκα (69' Καλατζής), Κασάπης (85' Μπαριαμπάς).

ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ (Γιάννης Ντάκουρης) Λάππας, Ιωαννίδης (73' Δερμιτζάκης), Παλλας (83' Τζανετάκος), Ξύδης (63' Χριστόπουλος), Γιαννούλης, Λιοσης, Παπαδόπουλος (63' Πορουτσίδης), Ράπτης, Βλαχάκης Ε., Ζαμπέτης, Βλαχάκης Ι.

 

 


Σχετικά άρθρα

Πανάκης: Υπάρχει ιδιαίτερο «δέσιμο» με την ομάδα του Υμηττού

Παγκράτι: Στο επίκεντρο ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν

ΕΠΣΑ: Ενημερώνει και προειδοποιεί τις ομάδες για τις οφειλές της!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35