social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πήρε μπρος η Λαύρα, «τεσσάρα» στα Πετράλωνα (1-4)

Πήρε μπρος η Λαύρα, «τεσσάρα» στα Πετράλωνα (1-4)

Από το καλό στο καλύτερο «βαδίζει» η Λαύρα μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και την ανάληψη καθηκόντων από τον Γιάννη Χατζηράπτη.

Για την 15η αγωνιστική η ομάδα της Αργυρούπολης πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο του Ρουφ, όπου επιβλήθηκε με 4-1 της ΑΕ Πετραλώνων, δίνοντας συνέχεια στην ανοδική της πορεία.

Μόλις στο 6ο λεπτό ο Λύτρας άνοιξε το σκορ με κεφαλιά (0-1), με τον Τρυφωνίδη να γράφει το 0-2 στο 44' με σουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέλαβε δράση ο Κουλουρίδης και με δύο πλασέ στο 64' και στο 75' ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι, ήταν να μειώσουν για το τελικό 1-4 με σουτ του Γκολφινόπουλου στο 86'.

Διαιτητές: Μητροφάνης, Τζίβρας-Τζανόγλου

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ (Θανάσης Παύλοβιτς): Καρατζής, Πυλαρινός, Σωτηρίου (46' Μακρής), Καραβίδας, Βολικάκης (60' Καμηλάκης), Κοθράς, Βολωνάκης (80' Κούρος), Κακάζης, Ντανίκας (60' Γκολφινόπουλος), Γερακάκης (75' Κόκκαλης), Φιλιππάτος

ΛΑΥΡΑ ΑΡΓ. (Γιάννης Χατζηράπτης): Γουλής, Φωτουλάκης (75' Γκίκα), Μυλωνίδης, Τσαπατσάρης (84' Παπαγεωργίου), Σκούρλας, Πολυμερόπουλος (84' Β. Ζαρίκος), Κουλουρίδης (67' Κολάι), Τρουλλινός, Τρυφωνίδης (75' Σημαιάκης), Κοτσαλάς, Λύτρας.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35