social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σταθερά πρώτη η Πεύκη, 5-1 στο Γαλάτσι

Σταθερά πρώτη η Πεύκη, 5-1 στο Γαλάτσι

Μόλις ένα εικοσιτετράωρο... επέτρεψε η Πεύκη στον Απόλλωνα Χαλανδρίου να «γευτεί» τη χαρά της κορυφής του 4ου ομίλου και επέστρεψε εκεί, όπου βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της σεζόν!

Με επιβλητική εμφάνιση η ομάδα του Κ. Μαυρίδη επικράτησε με 5-1 στο Γαλάτσι επί του ΠΑΣ, που πάντως δεν αισθάνεται ανησυχία όσον αφορά στο μέλλον του στην Κατηγορία. Πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν σε ακόμη ένα παιχνίδι ο Σπυριδάκης, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ και είχε επίσης μία ασίστ. Με το... καλημέρα στο ματς (1') ο χαρισματικός άσος σκόραρε με μακρινό σουτ (0-1), ενώ στο 7' αξιοποίησε ασίστ του Φάρκωνα και με πλασέ νίκησε τον Μανιατόπουλο για το 0-2. Στο 13' ο δημιουργός του δεύτερου γκολ μετατράπηκε σε δράστη και σημείωσε το 0-3 με ψηλοκρεμαστό πλασέ, για να «χτυπήσει» πάλι ο Σπυριδάκης στο 48' και να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 0-4 με σουτ από θέση εκτός περιοχής. Στο 52' ο Αδαμόπουλος δέχθηκε την πάσα του Σπυριδάκη και πέτυχε το 0-5 με κοντινό πλασέ, με τον Χαραλάμπους να αστοχεί σε πέναλτι που εκτέλεσε στο 80' και απέκρουσε ο νεαρός γκολκίπερ του ΠΑΣ, στο ντεμπούτο του κάτω από τα δοκάρια των κυανόλευκων. Στο 88' ο Θεοδωρακάτος μείωσε για το τελικό 1-5 με απευθείας χτύπημα κόρνερ.

Διαιτητές: Μπαϊρακτάρης, Ισσά-Βαμβακάς

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ (Γιάννης Μητρούσης): Μανιατόπουλος, Τσεπάς, Θωμαΐ (46' Παπαδόπουλος), Νταβαρίνος (56' Ξυδούς), Δουδουμόπουλος, Μπαϊράμι, Θεοδωρακάτος, Καραγιάννης, Γεωργαντώνης, Χατζηπαναγιώτης (26' λ.τρ. Μανέτας), Γιαννόπουλος (56' Μουρελάτος)

ΠΕΥΚΗ (Κυριάκος Μαυρίδης): Μπακόλας, Μακρής, Γιαννίκος, Ντέντια, Τσότρας, Αδαμόπουλος (74' Ντούνης), Λιάσκος (63' Γεντίκης), Μπανιάς, Σπυριδάκης (63' Χαραλάμπους), Φάρκωνας (74' Μπάρε), Πολυμέρου (52' Μπούντρας).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35