social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Εκτός τίτλου τα Σούρμενα από την μαχητική Ανθούπολη (2-2) που... ελπίζει δώρο της Αγ. Ελεούσας

Εκτός τίτλου τα Σούρμενα από την μαχητική Ανθούπολη (2-2) που... ελπίζει δώρο της Αγ. Ελεούσας

Το ματς με την Ανθούπολη είχε... χαρακτήρα τελικού για τα Σούρμενα, αφού με νίκη, οι ροσσονέρι θα διεκδικούσαν την τελευταία αγωνιστική στο ματς με το Χαλάνδρι (εκτός) το πρωτάθλημα.

Παρ' όλα αυτά, οι Περιστεριώτες με δεδομένο ότι με τη σειρά τους έπαιζαν... τα ρέστα τους για να αποφύγουν τον απευθείας υποβιβασμό, έβαλαν δύσκολα στους Πόντιους και έτσι το τελικό 2-2 θέτει την ομάδα του Ελληνικού νοκ αουτ από την διεκδίκηση του τίτλου. 

Αντίθετα, η Ανθούπολη του Πολύδωρου Τσίγκου εφόσον πάρει βαθμό ή βαθμούς στο τελευταίο ματς με την Αγία Ελεούσα θα διεκδικήσει τη σωτηρία της μέσω των μπαράζ και θα οδηγήσει τον Άτταλο στον απευθείας υποβιβασμό, μιας και η ομάδα της Φιλαδέλφειας έχει ρεπό την τελευταία αγωνιστική. 

Όσον αφορά το σημερινό αγώνα, οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους Σουρεμνιώτες αφού πήραν κεφάλι στο σκορ στο 9' με τον Αρβανίτη. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε άμεσα αφού στο 15' ο Πετριτάι ισοφάρισε σε 1-1. Τα Σούρμενα προσπάθησαν να κάνουν την ανατροπή έχοντας την κατοχή με το μέρος τους, όμως σε μια κόντρα ο Κυριαζής στο 38' έκανε το 1-2 και άγχωσε περισσότερο τους γηπεδούχους. Στο 42' μάλιστα οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί με δυο γκολ αφού η κεφαλιά του Κακιώρη μετά από κόρνερ κατέληξε στο δοκάρι. Στην επανάληψη τα Σούρμενα "κυνήγησαν" την ισοφάριση, είχαν τις στιγμές τους όμως όσο δεν έμπαινε η μπάλα.... το άγχος κυρίευε ακόμη περισσότερο τις προσπάθειες των παικτών του Γιάννη Τάμπραντζη. Εν τελει οι κόκκινοι ισοφάρισαν στο 88' με τον Ντοκάι όμως στα λεπτά που απέμεναν δεν άλλαξε κάτι και μοιραία οι Σουρμενιώτες είδαν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να τους αφήνει εκτός στόχου.

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε για την Ανθούπολη ο Ρεστζοβ. 

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Ταπραντζής) Αθανασόπουλος, Τσομπάνης (52' Αλεξανδράκης (76' Μιχελής)), Μαρινάκης, Καμπουρούδης, Οικονόμου, Μαργαρίτης, Αρσενίου, Παπουγιαννάκης (46' Λαμτσάι), Χαπάλογλου (62' Μακρυνόρης), Μασάντο (62' Ντοκάι), Πετριτάι. 

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Πολύδωρος Τσιγκος) Αλεξόπουλος, Κακιώρης, Χάιδας, Πάσσαρης, Μπιμπιζας, Πανίδης, Ρεστζοβ, Αρβανίτης (69' Ηλιόπουλος), Μαρκάκης (46' Καλογερής), Κυριαζής (77' Χιονάς), Ξυνογαλάς (82' Ρούτσης). 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35