social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κυπελλούχος ΕΠΣΑ ο Μικρασιατικός Αστέρας, 1-0 τον Άρη Πετρούπολης!

Κυπελλούχος ΕΠΣΑ ο Μικρασιατικός Αστέρας, 1-0 τον Άρη Πετρούπολης!

Η 52η Κούπα του Κυπέλλου ΕΠΣΑ πήγε στην Καισαριανή! Σε έναν δραματικό τελικό που διήρκεσε 120 λεπτά και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον, ο Μικρασιατικός Αστέρας νίκησε με 1-0 τον Άρη Πετρούπολης και κατέκτησε άξια το τρόπαιο στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου «Γ. Καμάρας», πετυχαίνοντας κάτι που για αρκετούς θα αποτελούσε έκπληξη με δεδομένο ότι τις δύο ομάδες χωρίζει μία κατηγορία!

«Χρυσός» σκόρερ για τους κόκκινους ήταν ο Σαπαλίδης, ο οποίος στο πέμπτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου της ημίωρης παράτασης (110') αξιοποίησε ιδανική σέντρα του Ζέλο και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του Ρουμπή για να πετύχει ένα θαυμάσιο γκολ που έμελλε να κάνει τη διαφορά.

Είχε προηγηθεί ένα ενενηντάλεπτο στο οποίο οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο υπεροχής. Στο πρώτο μέρος ο Άρης ήταν πιο δραστήριος, δημιουργώντας φάσεις για να πάρει το προβάδισμα. Στο 3ο λεπτό ο Κορώνης έπιασε το πλασέ και ο Μιχελής απέκρουσε σωτήρια στη δεξιά του γωνία, στο 6' ο γκολκίπερ του Αστέρα απέκρουσε σε σουτ του Σαμαρά και στο 9' μπλόκαρε στο σουτ του Αντωνακόπουλου. Στο 15' η μπάλα έφυγε άουτ από την κεφαλιά του Ζαΐμι, ενώ στο 27' ο τελευταίος σούταρε, όμως η μπάλα εξοστρακίστηκε σε σώματα και απομακρύνθηκε. Από εκείνο το σημείο, η ομάδα του Η. Καλοπήτα ισορρόπησε, έχοντας μάλιστα την κυριαρχία στο δεύτερο ημίχρονο. Μάλιστα, «άγγιξε» το γκολ σε τρεις περιπτώσεις. Στο 67' ο Ψαραδέλης πλάσαρε με τη μία και ο Ρουμπής απέκρουσε με υπερένταση, στο 71' η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι από την εκτέλεση φάουλ του Αμπντέλ Ραχήμ, με τον Αστέρα να έχει και δεύτερο δοκάρι στο 79', όταν ο Σαπαλίδης «τσίμπησε» την μπάλα και την έστειλε στην αριστερή κάθετη δοκό για να πάρει παράλληλη τροχιά προς τη γραμμή του τέρματος και να καταλήξει στην αγκαλιά του Ρουμπή!

Στο 92' οι ερυθροκίτρινοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να «τελειώσουν» τον τελικό, όταν ο Γκούφας «τρύπωσε» στην «καρδιά» της άμυνας, έκανε την κεφαλιά, όμως ο Μιχελής σήκωσε ενστικτωδώς τα χέρια του και ανέκοψε την πορεία της μπάλας!

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην ημίωρη παράταση, με τους ποδοσφαιριστές να καταβάλουν τις προσπάθειές τους για κατάκτηση του Κυπέλλου υπό την έντονη κόπωση που είχε αρχίσει πλέον να γίνεται αισθητή. Εν τέλει, οι παίκτες του Αστέρα ήταν εκείνοι που ευτύχησαν να φτάσουν στο γκολ της νίκης, με τον Σαπαλίδη να το σημειώνει και να γίνεται ο μεγάλος πρωταγωνιστής του τελικού!

Το τριπλό σφύριγμα του διαιτητή Μπακογιάννη βρήκε τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα και τους ανθρώπους του πάγκου να γιορτάζουν μαζί με τους φιλάθλους τους μία σπουδαία στιγμή για τον σύλλογο και την Καισαριανή!

Διαιτητές: Μπακογιάννης, Τσολακίδης-Μητροφάνης

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Ηλίας Καλοπήτας): Μιχελής, Κωνσταντινίδης, Βουτυράς (113' Έσλερ), Ε. Κουτσογκίλας (102' Π. Κουτσογκίλας), Μαραγκουδάκης, Τζέλη, Σάμιος, Βουγιουκλίδης (77' Ζέλο), Σαπαλίδης (113' Θεοδώρου), Αμπντέλ Ραχήμ (113' Κακός), Σμυρνάκης (64' Ψαραδέλης)

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. (Λουκάς Καραδήμος): Ρουμπής, Μανδαμαδιώτης, Λεβέντης (54' Τσερκώνης), Τσατσαρής, Κρητικός, Κορώνης (80' Γεραγωτέλης), Ζαΐμι (54' Γάγγος), Ντάφλας, Σαμαράς (46' Αντωνακόπουλος, Αργυρίου (80' Νάτσης)

 


Σχετικά άρθρα

Το Παλαιό Φάληρο πέρασε από τη Νηαρ Ηστ, 0-3 τον Μικρασιατικό

Καλή εικόνα για τον Άρη Πετρούπολης στο φιλικό με τον Εθνικό Πειραιά

Μοιρασιά στην Πετρούπολη

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35