social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μαντζούνης: Δεν υπάρχει φαβορί όταν παίζουν μεταξύ τους πρωταθλητές

Μαντζούνης: Δεν υπάρχει φαβορί όταν παίζουν μεταξύ τους πρωταθλητές

Τη δική του αίσθηση αποτύπωσε ο Ανδρέας Μαντζούνης σχετικά με τα μπαράζ που ξεκινούν το σαββατοκύριακο μεταξύ των πρωταθλητών της Αθήνας.

Ο τεχνικός του Ηλυσιακού τόνισε στο Soccerlive ότι δεν υπάρχουν φαβορί σε τέτοιου είδους διαδικασίες, ενώ σημείωσε πως θα χρειαστεί ακόμη περισσότερη αποφασιστικότητα και συγκέντρωση για να επιτευχθεί ο στόχος.

«Καλούμαστε οι τρεις πρωταθλήτριες ομάδες να παίξουμε ένα μικρό τουρνουά, στο οποίο όλα τα παιχνίδια θα είναι πολύ δύσκολα, γιατί παίζουν μεταξύ τους πρωταθλητές. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι και δεν υπάρχει φαβορί. Ίσως στα... χαρτιά, σαν ιστορία, σαν κόσμος και σαν δυναμική, να θεωρούμαστε φαβορί, όμως αυτό είναι κάτι που οφείλεις να το αποδεικνύεις κάθε Κυριακή στο γήπεδο» σχολίασε χαρακτηριστικά ο έμπειρος προπονητής και πρόσθεσε: «Το καλό είναι ότι ο στόχος δεν εξαρτάται πλέον από ένα ματς. Ένα στραβοπάτημα μπορείς να το διορθώσεις και αυτό είναι καλό. Αν, όμως, έχουμε την εικόνα που είχαμε και στο πρωτάθλημα, νομίζω πως θα είμαστε πολύ κοντά στην επίτευξη του στόχου μας. Αξίζουν συγχαρητήρια και στο Χαλάνδρι και στο Χαϊδάρι και εύχομαι να γίνουν ωραία παιχνίδια, χωρίς επεισόδια».

Όσο για το αυριανό (8/4) παιχνίδι στο δημοτικό στάδιο Χαλανδρίου με την τοπική ομάδα, ο Α. Μαντζούνης υπογράμμισε: «Ξεκινάμε με ένα παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Θα πρέπει να είμαστε ακόμη πιο αποφασιστικοί και πιο συγκεντρωμένοι σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά αν πάρουμε και τη νίκη, θα αποκτήσουμε ένα πολύ μεγάλο αβαντάζ».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35