social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

24οι Ολυμπιακοί Αγώνες Κωφών: Ήττα για την Εθνική ποδοσφαίρου ανδρών Κωφών με 4-1 από τη Σενεγάλη (pics)

24οι Ολυμπιακοί Αγώνες Κωφών: Ήττα για την Εθνική ποδοσφαίρου ανδρών Κωφών με 4-1 από τη Σενεγάλη (pics)

Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου ανδρών κωφών δεν κατάφερε να τριτώσει τις νίκες της, στους 24ους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών, που διεξάγονται στη Βραζιλία. Μετά τις νίκες επί του Μεξικό 3-0 και του Ουζμπεκιστάν με 3-2, χθες (4 Μαΐου) 3η ημέρα των Αγώνων, γνώρισε την ήττα από τη Σενεγάλη με 4-1.

Σε ένα βαρύ από τη συνεχόμενη βροχόπτωση γήπεδο (έβρεξε και κατά τη διάρκεια του αγώνα) η εθνική δεν τα κατάφερε απέναντι σε μια πιο δυνατή, γρήγορη και ξεκούραστη ομάδα. Η αποστολή της Σενεγάλης έχει έρθει μόνο με την ανδρική ομάδα και φιλοδοξεί να πάει ψηλά.

Το γκολ της ελληνικής ομάδος, που ισοφάρισε σε 1-1 σε εκείνο το σημείο του αγώνα, ο Παυλόπουλος στο 27΄με εξαιρετικό τελείωμα, από πολύ πλάγια θέση. Πολύ καλός και ο τερματοφύλακας της ομάδος ο Δημήτρης Παππάς, ο οποίος έκανε πολύ καλές επεμβάσεις και το σκορ θα είχε «ανοίξει» πολύ από το Α’ ημίχρονο.

Η σύνθεση της Εθνικής ομάδος με τη Σενεγάλη: Παππάς, Τρικαλίτης,  Κοντογιάννης, Ρηγανιάς, Σχοινάς, Καράμπελας, Γεωργιάδης (Δημόπουλος), Μικελάτος, Τσιάνος, Σκέμπι (Καραπιπέρης), Παυλόπουλος (Ρουφάς).  

Εκτός αποστολής ο Ιωαννίδης, που είχε συμπληρώσει δύο κίτρινες κάρτες, από τα προηγούμενα παιχνίδια. Επόμενος αντίπαλος της εθνικής η Πολωνία, την Παρασκευή, 6 Μαΐου, στις 10:00 τοπική ώρα (16:00 ώρα Ελλάδος) σε αγώνα τελικό για την εθνική, ώστε να μπορέσει να προκριθεί στη νοκ φάση της διοργάνωσης.


Σχετικά άρθρα

«Χαζομπαμπάς» ο προπονητής του Κένταυρου Βριλησσιών, Σπύρος Μόχλας

Κορωνοϊός: Στα 509 τα νέα κρούσματα - 293 οι διασωληνωμένοι, 25 θάνατοι

Μωραϊτης: Ο κ. Αυγενάκης και ο κ. Μαυρωτάς προσπαθούν να μας πείσουν ότι οι λοιμωξιολόγοι έκαναν γκά

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35