social fb social inst social yt

mylosspilios


XAGORARI ASFALEIES

Ο Δημήτρης Γκαρδιακός ήταν από τους πρώτους ποδοσφαιριστές που ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Άγιαξ Ταύρου με τη διοίκηση του συλλόγου να προνοεί αφού βάση της χρονιάς που έκανε ο ικανοτατος μεσοεπιθετικός (7 γκολ σε 17 ματς) ήταν δεδομένο ότι θα δέχονταν... βροχή από προτάσεις.


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν Diamond Ασφαλιστικός Σύμβουλος της Interamerican, Αντώνης Φώσκολος, αρθρογραφεί στο Soccerlive για την αναγκαιότητα της παροχής ασφάλισης στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

«Για όλους εμάς που γνωρίζουμε από την καλή και την... ανάποδη το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, δεν χρειάζεται να ειπωθούν πολλά λόγια και να γίνουν αναλύσεις σχετικά με την αναγκαιότητα της ιδιωτικής ασφάλισης, είτε ατομικά είτε με ομαδικό πρόγραμμα. Ειδικά στην Ελλάδα σήμερα, στις συνθήκες που επικρατούν στο άθλημα στις συγκεκριμένες κατηγορίες, ο ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής βρίσκεται εκτεθειμένος, σε κάθε προπόνηση, σε κάθε αγώνα στον κίνδυνο ενός σοβαρού τραυματισμού. Και όπως γνωρίζουμε, δεν κινδυνεύει μόνο η σωματική του ακεραιότητα, αλλά και η οικονομική ευημερία του ίδιου και της οικογένειάς του από έναν σοβαρό τραυματισμό. Θα χρειαστεί να μείνει εκτός γηπέδων και παράλληλα μακριά από την εργασία του, χάνοντας για αρκετό διάστημα μία βασική πηγή των εσόδων του. Ξέρω καλά πως η αγάπη για το ποδόσφαιρο, δίνει δύναμη σε όλους αυτούς να αψηφούν τους κινδύνους και πολλοί συνεχίζουν να αγωνίζονται μέχρι σε προχωρημένη ηλικία, ωστόσο δεν είναι συνετό να μην λαμβάνουν προληπτικά μέτρα όταν δεν το κάνει η ίδια η ομάδα που αγωνίζονται.

Βλέπετε, μόνο για τον πρόσθιο χιαστό, τα στατιστικά λένε πως στην χώρα μας ο συγκεκριμένος τραυματισμός συμβαίνει σε 10.000 άτομα ετησίως (αθλητές ή μη). Και το πιο ανησυχητικό είναι ότι ο 1 από τους 5 εξ αυτών θα το πάθει ξανά.

Ένα πρόγραμμα ιδιωτικής ασφάλισης λειτουργεί ως ασπίδα σε όλα αυτά. Με μικρό ετήσιο κόστος μπορεί να έχεις:

-Επιλογή γιατρού και κλινικής,

-Κάλυψη ιατροφαρμακευτικών εξόδων,

-Νοσοκομειακή περίθαλψη,

-Ημερήσιο επίδομα νοσηλείας.

Κατά την ταπεινή μου γνώμη, κάθε καλά οργανωμένος σύλλογος που νοιάζεται για τα μέλη του και ειδικά τους ποδοσφαιριστές του, ένα ομαδικό πρόγραμμα ιδιωτικής ασφάλισης είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος να το αποδείξει εμπράκτως.

Προσωπικά, ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου, χαίρομαι που αρκετοί σύλλογοι έχουν ευαισθητοποιηθεί και μέσω ενός ειδικά διαμορφωμένου προγράμματος ασφάλισης για ποδοσφαιριστές παρέχουμε στους άτυχους αθλητές πλήρη κάλυψη των αναγκών τους και τη δυνατότητα να επιστρέψουν δυνατοί σε αυτό που αγαπούν περισσότερο. Το ποδόσφαιρο...»

 


Ήταν ένα από τα πρόσωπα της χρονιάς καθώς κατόρθωσε έχοντας μικρό προϋπολογισμό με την ομάδα της Άμιλλας να φτάσει στην άνοδο και την επιστροφή στην Α' ΕΠΣΑ. 


Για τέταρτη σεζόν ο Βασίλης Βόγλης θα έχει την τεχνική καθοδήγηση του Ιπποκράτη αφού στη συζήτηση που έγινε με τη διοίκηση του συλλόγου οι δυο πλευρές συμφώνησαν ώστε η άριστη συνεργασία τους να έχει συνέχεια.


Το έργο του είναι άξιο συγχαρητήριων αφού τα τελευταία χρόνια στο Νεοπεντελικό ο Διονύσης Κάτζος προσέφερε πολλά τόσο στην α' ομάδα όσο και στο κομμάτι των ακαδημιών. 


ΠΑΟ Ρουφ: Οι λέξεις μερικές φορές είναι φτωχές για να καταγράψουν με ακρίβεια, όλα όσα πρέπει και όλα όσα αξίζει ο Βαγγέλης Μάτζιος, ως ποδοσφαιριστής πρωτίστως αλλά και ως ανθρώπινη προσωπικότητα.