social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το Kifisia Padel Club έρχεται...

Το Kifisia Padel Club έρχεται...

Το άθλημα Padel έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας τα τελευταία χρόνια καθώς αρκετός κόσμος ασχολείται έχοντας ως μία νεα διέξοδο στις δύσκολες μέρες που περνάμε.

Ήδη στην Αθήνα έχουν δημιουργηθεί αρκετοί χώροι που φιλοξενούν γήπεδα padel και φυσικά από τον κανόνα δεν θα μπορούσε να λείπει η περιοχή των βορείων προαστίων. Για να γίνουμε πιο σαφείς και συγκεκριμένοι στην περιοχή της Νέας Κηφισιάς στην οδό Καλυφτάκη, τέσσερα γήπεδα τελευταίας τεχνολογίας τα οποία είναι άρτια δομημένα αναμένεται να φιλοξενήσουν -προσεχώς- αρκετό κόσμο δίνοντας μία νέα Αίγλη στη συγκεκριμένη περιοχή.

Συγκεκριμένα στα... σκαριά βρίσκεται η δημιουργία του συγκεκριμένου κλαμπ έχει ονοματεπώνυμο καθώς ο νέος διοικητικός ηγέτης του Εθνικού Δημήτρης Κουλούρης μαζί με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Στάμο αποτελούν τους δημιουργούς του εν λόγω εγχειρήματος. Ασφαλώς τα πάντα γίνονται σε συνεργασία με την adidas που αποτελεί μεγάλο αθλητικό κολοσσό και σίγουρα για όσους συχνάζουν στη συγκεκριμένη περιοχή θα αποτελεί μια καλή ευκαιρία ώστε να επισκεφθούν το club.

Για τους πιο δύσπιστους λοιπόν, η καλύτερη απόδειξη αποτελεί μία επίσκεψη στα βόρεια προάστια προκειμένου να εξαλειφθούν οι οποίες αμφιβολίες. Λίγα λόγια για το padel To padel ήρθε στην Ελλάδα το 2013. Για έξι περίπου χρόνια, δεν ήταν παρά ένα ακόμη άθλημα που μπορεί κάποιος να παίξει στην Ελλάδα. Καμία τρέλα. Κανένας ιδιαίτερος ενθουσιασμός. Τουναντίον, οι τενίστες το κοίταζαν και λίγο αφ’υψηλού - του στιλ «δεν θα γίνεις τένις ποτέ, padel μπινέ». Αλλά έγινε. Με αποτέλεσμα σήμερα, σε τρέλα και φανατικούς, το δεύτερο να ξεπερνά κατά πολύ το πρώτο


Σχετικά άρθρα

Ελεύθερος ο Στάμος από Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου

Νίκος Στάμος: Ο Εθνικός πρέπει κάθε Κυριακή να κερδίζει...

Στάμος: Τελικός με την Μύκονο [vid]

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35