social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το Sef Soccer Club ανοίγει τις πύλες του!

Το Sef Soccer Club ανοίγει τις πύλες του!

Κάτι νέο και άκρως αθλητικό δημιουργήθηκε πριν από μερικές ημέρες στην περιοχή του ΣΕΦ στον Πειραιά το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κάλλιστα ως το... “παλάτι” της Αττικής.

Το “S.E.F. Soccer Club” του Πειραιά, αποτελεί τη νέα επιχειρηματική δραστηριότητα της οικογένεια Χατζηαλέξη που έχει... στο αίμα της το αθλητικοί στοιχείο.

Ένα γήπεδο το οποίο ανοικοδομήθηκε ολοκληρωτικά για να φιλοξενήσει δεκάδες Μίνι-Ποδοσφαιρικά σωματεία της Νότιας Περιφέρειας στο Athens League 6X6 της περιόδου 2021-22, και το οποίο θα ζηλεύαν ακόμα και επαγγελματικοί σύλλογοι, μιας και εκτός από τελευταίας γενιάς χλοοτάπητα, LUX φωτισμό & φουτουριστικούς πάγκους με σκέπαστρο, διαθέτει κερκίδες χωρητικότητας 400 θεατών (!), ευρύχωρα αποδυτήρια και μεγαλοπρεπές Cafe-Bar, όλα εκ των οποίων είναι άκρως προσβάσιμα (τόσο με αυτοκίνητο όσο και με τα ΜΜΜ), αφού βρίσκονται στην ανακαινισμένη “πράσινη” έκταση, ανάμεσα στο γήπεδο Καραϊσκάκη, και το Σ.Ε.Φ.

Κατά αυτό τον τρόπο, τα στάνταρ της διοργάνωσης, ανεβαίνουν ακόμη ψηλότερα, μιας και εκτός από το “καθαρά” αγωνιστικό κομμάτι, ο στόχος του να δημιουργηθεί μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα γύρω από ολόκληρο το “προϊόν” “ζυγώνει” ολοένα και περισσότερο.

Για να καταλάβετε όμως την τελειότητα των γηπέδων καλό θα ήταν να τα επισκεφθείτε.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35