social fb social inst social yt

mylostentes

Χρήστος Πανταζής: Το μυστικό της επιτυχίας είναι το καλό κλίμα

Χρήστος Πανταζής: Το μυστικό της επιτυχίας είναι το καλό κλίμα

Στην Α' κατηγορία της Αθήνας θα αγωνίζεται από τη ν'εα περίοδο η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, μετά την επικύρωση της βαθμολογίας.

Ενας από τους πρωταγωνιστές αυτής της πορείας είναι και ο Χρήστος Πανταζής. Ο εξαιρετικός κεντρικός αμυντικός μίλησε στο Soccerlive και στον Θανάση Ζαχάκη και ας δούμε τι μας είπε...

<< Φέτος έγινε μια εξαιρετική προσπάθεια στην ομάδα, στον Β' όμιλο της Β' ΕΠΣΑ. Βρισκόμασταν σταθερά από τις πρώτες αγωνιστικές στις θέσεις που οδηγούν στην άνοδο στην Α' κατηγορία, έχοντας πολύ καλές εμφανίσεις στην πλειοψηφία των παιχνιδιών. 

Θεωρώ ότι το κλειδί της επιτυχημένης πορείας είναι το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια μεταξύ των παιδιών, εφαρμόζοντας το αγωνιστικό πλάνο με την καθοδήγηση του προπονητή μας Θανάση Βάλσαμου. Η Ελπίδα αποτελεί ένα σωματείο με οργάνωση, που θα ζήλευαν ομάδες παραπάνω κατηγοριώνκαι αξίζει να βρεθεί ξανά στην Α' κατηγορία. 

Σίγουρα θέλαμε να ολοκληρώσουμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις εντός γηπέδων, ωστόσο η πανδημία δεν μας το επέτρεψε. Πρέπει να είμαστε όλοι ενήμεροικαι να προστατέψουμε τους εαυτούς μας και τους συνανθρώπους μας, έτσι ώστε να επιστρέψουμε στην καθημρινότητα μας και να γυρίσουμε όλοι υγιείς στα γήπεδα θέτοντας νέους στόχους.


Σχετικά άρθρα

Χλωρός: Να δουλέψουμε ώστε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας [vid]

Οι κλήσεις από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΑ [10/5/2023]

Τα αποτελέσματα από τις εκλογές που έγιναν στον Ηλυσιακό

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35