social fb social inst social yt

mylostentes

Επιβεβαίωση με Πέτρο Αντωνίου στην Ελευθερούπολη

Επιβεβαίωση με Πέτρο Αντωνίου στην Ελευθερούπολη

Επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά το αποκλειστικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ελευθερούπολης από τον Πέτρο Αντωνίου.

Η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε και επίσημα την πρόσληψη του ικανότατου προπονητή. Αναλυτικά...

Και με την "βούλα" ο Πέτρος Αντωνίου στο τιμόνι της Ανδρικής ομάδας της Α.Ε Ελευθερούπολης.

Το πλάνο της διοίκησης ταίριαξε με τις αγωνιστικές φιλοδοξίες του Πέτρου Αντωνίου, για ένα εγχείρημα που τρέχει εδώ και 3 χρόνια επί προεδρίας Γιάννη Χούσου και έφτασε ο καιρός να περάσει απο τη θεωρία στη πράξη και να αρχίσουν να υλοποιούνται οι προσδοκίες μας!
Ο προγραμματισμός της ομάδας ξεκινά , ώστε η ομάδα να είναι όσο πιο ανταγωνιστική αφενός και αφετέρου να αποδίδει όμορφο ποδόσφαιρο.
Ο Πέτρος Αντωνίου πρέπει να σημειωθεί ότι βρίσκεται ήδη 3 πολύτιμα χρόνια στο σύλλογο μας, έχοντας επί την επίβλεψη του το Κ-18, που θα εξακολουθήσει να έχει και γνωρίζει άριστα πρόσωπα και πράγματα του συλλόγου.
Η Καθημερινή Δουλειά , σε αυτή την νέα ποδοσφαιρική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με την πανδημία είναι χρέος όλων στο σύλλογο μας και η προσαρμογή στις νέες συνθήκες επιβεβλημένη με κύριο άξονα την υγεία όλων μας και την αγάπη στο σύλλογο που υπηρετούμε.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35