social fb social inst social yt

mylostentes

Γιόρτασαν την άνοδο στον ΑΟ Ιλίου

Γιόρτασαν την άνοδο στον ΑΟ Ιλίου

Σε μια πολύ όμορφη και ζεστή βραδιά που χαρακτηρίστηκε από το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, ο ΑΟ Ιλίου γιόρτασε την κατάκτηση του τίτλου και την επιστροφή της ομάδας στην Α' κατηγορία.

Στα γραφεία της ομάδας συγκεντρώθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, η διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο, καθώς και κάποιοι φίλοι της ομάδας. Στους ποδοσφαιριστές μίλησε αρχικά ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Τζώτζης, που αφού αρχικά έκανε τον απολογισμό της χρονιάς, στη συνέχεια έκανε μια πρώτη αναφορά στο πλάνο της επόμενης σεζόν. Στη συνέχεια ο πρόεδρος Μπάμπης Λερούτσος ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλλαν σε αυτή την επιτυχία, και κυρίως τους ποδοσφαιριστές, ενώ στην πιό φορτισμένη συναισθηματικά στιγμή της βραδιάς έκανε ειδική αναφορά στον αρχηγό της ομάδας Αρη Πλάκα που μετά από 5 χρόνια αποχωρεί από την ομάδα. Μίλησαν επίσης ο γενικός αρχηγός Στράτος Σκυριανός και ο προπονητής τερματοφυλάκων Παναγιώτης Γκαδόλος.

Οι παρόντες τίμησαν δεόντως τα σουβλάκια που έψησαν μαεστρικά ο Δημήτρης Μαρούλης και ο Λάκης Καρανάνος, και όλοι μαζί έδωσαν ραντβού για τη νεα χρονιά, η έναρξη της οποίας θα εξαρτηθεί από την απόφαση της ΕΠΣΑ για την ημερομηνία έναρξης των πρωταθλημάτων.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35