social fb social inst social yt

mylostentes

Ανεβαίνει επίπεδο η ΑΕ Ιλίου με νέο προπονητή και σούπερ μεταγραφές

Ανεβαίνει επίπεδο η ΑΕ Ιλίου με νέο προπονητή και σούπερ μεταγραφές

Σε νέους δρόμους βαδίζει πλέον η ΑΕ Ιλίου, δείχνοντας πλέον έτοιμη να πρωταγωνιστήσει και να διεκδικήσει την άνοδο..

Ετσι, την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Παναγιώτη Σπυρίδη ανέλαβε ο Αντώνης Βαζλαματζής. Ο ιδιαίτερα ταλαντούχος νεαρός προπονητήςήταν βοηθός του Νίκου Κουνάδη στο Καματερό, ενώ έχει εργαστεί και στον Αγιαξ Ταύρου στο πλευρό του Σήφη Βενάκη. Συνεργάτες του θα είναι ο Δημήτρης Καρανάσιος και ο Δημήτρης Πιτερός.

Επίσης, πραγματοποιήθηκαν κάποιες μεταγραφές, που ισχυροποιούν σε μεγάλο βαθμό την ομάδα. Ξεχωρίζουν αυτές του Μπάμπη Ανταλή, του Βαγγέλη Σπυροπάλη και του Δημήτρη Τρυγώνη. Οι τρεις έμπειροι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν την περασμένη περίοδο στη Δάφνη Αθηνών, με την οποία κατέκτησαν την άνοδο στην Β' ΕΠΣΑ, ενώ ο δύο πρώτοι αγωνίστηκαν μαζί σε Λύκους Χα'ι'δαρίου και ΑΟ Ιλίου.

Αποκτήθηκαν επίσης ο 23χρονος μεσοεπιθετικός Γιάννης Κανατσέλης που ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Παναθηνα'ι'κού και τελευταία του ομάδα ήταν το Καματερό, ο 24χρονος μέσος Πέτρος ΛΙβάνιος από την Αναγέννηση Πετρούπολης και ο 19χρονος Γιάννης Τζερεμάκης από την Ειρήνη Πετρούπολης. ιδιαίτερα σημαντική θεωρείται και η επιστροφή του εξαιρετικού μεσοεπιθετικού Θανάση Μπέκου που μετά από ένα διάστημα αποχής επιστρέφει στο συλλογο και αναμένεται με την ποιότητα και την εμπειρια του να ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα.

Το ίδιο σημαντική προσθήκη όμως θεωρείται και η παρουσία του Θανάση Αναστόπουλου. Ο ικανότατος παράγοντας αναλαμβάνει την γενική ευθύνη του ποδοσφαιρικού τμήματος, και το πόστο του γενικού αρχηγού, και αναμένεται να προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στον σύλλογο.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, περιλαμβάνονται οι Vaggelis Spiropalis, Δημητρης Τρυγωνης και ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35