social fb social inst social yt

mylostentes

Παπαγεωργίου ανακοίνωσε ο Ιωνικός

Παπαγεωργίου ανακοίνωσε ο Ιωνικός

Την απόκτηση του Θανάση Παπαγεωργίου ανακοίνωσε ο Ιωνικός.

Ο ικανότατος ακραίος μπακ χαφ άνηκε μέχρι πρότινος στον Πανιώνιο όπου αποτέλεσε βασικό στέλεχος τα τελευταία τρια χρόνια ενώ μεταξύ άλλων έχει φορέσει τις φανέλς των Ατρόμητου, Λάρισας, Πανθρακικού και Ξάνθης.

Με την κίνηση αυτή η διοίκηση Τσιριγώτη δείχνει ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να συνεχίσει ο Ιωνικός να είναι ανταγωνιστικός.

Το δελτίο τύπου

Η ΠΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον Θανάση Παπαγεωργίου.

Ο 33χρονος δεξιός μπακ-χαφ (γεννημένος στις 9 Μαΐου 1987) συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας μας και βρέθηκε σήμερα στα γραφεία στο γήπεδο της Νεάπολης, υπογράφοντας το συμβόλαιο του.

Ο Θανάσης Παπαγεωργίου, έχει να επιδείξει σημαντική καριέρα με κοντά 300 συμμετοχές σε εθνικές κατηγορίες και 141 παιχνίδια στην Super League 1, έχοντας και 1 συμμετοχή σε προκριματικά Europa League και ένα παιχνίδι ως διεθνής με την Εθνική (U19).

Έχει φορέσει μεταξύ άλλων την φανέλα του Ατρόμητου, της Λάρισας, του Πανθρακικού, της Ξάνθης και βεβαίως του Πανιωνίου, όπου για μια τριετία (2017-2020) αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας της Νέας Σμύρνης στην Super League 1, με 88 συμμετοχές – 1 γκολ και 1 ασίστ.

Ο Θανάσης Παπαγεωργίου, έρχεται να δυναμώσει ακόμα περισσότερο την ομάδα μας με την ποιότητα, τις εμπειρίες και τις παραστάσεις υψηλού επιπέδου που διαθέτει.

Η οικογένεια της ΠΑΕ Ιωνικός, καλωσορίζει τον Θανάση Παπαγεωργίου και του εύχεται υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία με το Αστέρι στο στήθος.

Αμέσως μετά τις υπογραφές ο Θανάσης Παπαγεωργίου τόνισε στο ionikosfc: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην οικογένεια του Ιωνικού. Στόχος μου, είναι να τα δώσω όλα και να προσφέρω στην ομάδα, έτσι ώστε να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει. Έρχομαι σε έναν ιστορικό σύλλογο με πολύ κόσμο, που του αξίζει να παίζει στην μεγάλη κατηγορία της χώρας. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, τη διοίκηση και τον προπονητή που με υποδέχτηκαν και με καλωσόρισαν με όμορφο τρόπο στην οικογένεια του Ιωνικού και αυτό που διαπίστωσα από την πρώτη στιγμή από τις εγκαταστάσεις και το γήπεδο, είναι πως ο Ιωνικός λειτουργεί σε υψηλό επίπεδο κάτι που σπανίζει στην Ελλάδα».


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35