social fb social inst social yt

mylostentes

Μπαντής: Η εκκίνηση μπορεί να γίνει εντός 20-25 ημερών

Μπαντής: Η εκκίνηση μπορεί να γίνει εντός 20-25 ημερών

Χαρούμενος με την επιστροφή των ομάδων της Football League στις προπονήσεις είναι ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, ο οποίος διαφωνεί με το χρονοδιάγραμμα της διοργανώτριας αρχής για την έναρξη του πρωταθλήματος.

 

Ο Γιώργος Μπαντής μίλησε για το θέμα στο “Πρακτορείο fm 104,9“. Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών για…

➜ Την επιστροφή των ομάδων στις προπονήσεις: «Δόθηκε επιτέλους το “πράσινο φως” για επανεκκίνηση της Football League. Από τη Δευτέρα (15/02) μπορούν να πραγματοποιούν προπονήσεις, τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο όπως συμβαίνει σε Super League 1 και 2.»

➜ Την έναρξη του πρωταθλήματος: «Η διοργανώτρια αρχή πρότεινε τα τέλη του Μάρτη. Είναι πέρα από κάθε λογική να αρχίσει το πρωτάθλημα τόσο αργά. Δεν κάναμε τόσο μεγάλη προσπάθεια άδικα. Ο χρόνος μας πιέζει. Η εκκίνηση μπορεί να γίνει εντός 20-25 ημερών.

Έχουμε την εμπειρία, έγινε κάτι αντίστοιχο και στη Super League 2. Πήραμε το “πράσινο φως’” στις 15/12 και ακριβώς 29 ημέρες μετά έγινε ο πρώτος αγώνας. Θα είμαστε πανέτοιμοι 10-15 Μαρτίου ώστε να γίνει η πρεμιέρα. Οποιαδήποτε άλλη καθυστέρηση μόνο κακό θα κάνει.»

Πηγή: athlitiko.gr


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35