social fb social inst social yt

mylostentes

F.L. και Γ' Εθνική: Όποιος δεν συμμετάσχει θα πέσει κατηγορία

F.L. και Γ' Εθνική: Όποιος δεν συμμετάσχει θα πέσει κατηγορία

Μετά την αιφνίδια απόφαση για την επιστροφή στις προπονήσεις της Γ΄ Εθνικής, αλλά και με δεδομένο ότι παρατηρείται κωλυσιεργία στην F.L. η ΕΠΟ φαίνεται ότι στέλνει το μήνυμα της σε όλες τις κατευθύνσεις  Football League, πως τα εν λόγω πρωταθλήματα θα πρέπει να αρχίσουν και να τελειώσουν, αλλιώς θα υπάρξουν συνέπειες.

Οι ομάδες έδειχναν της F.L. έδειχναν αρχικά να βρίσκονται στα «σχοινιά» για το πότε θα αγωνιστούν, όμως μετά την κοινή διαπίστωση ότι πολλά από αυτά που ανάμεναν δεν έχουν γίνει πράξη, παρατηρείται μία κωλυσιεργία στο πώς «τρέχουν» οι διαδικασίες, με αποτέλεσμα η επανέναρξη του πρωταθλήματος, να παραμένει στον «αέρα».
Στη Γ΄Εθνική τα πράγματα είναι χειρότερα, καθώς η κατηγορία είναι ερασιτεχνική και η συντριπτική πλειοψηφία των σωματείων αδυνατεί να ανταπεξέλθει στα προαπαιτούμενα και τις υποχρεώσεις που θα δημιουργηθούν με μία ενδεχόμενη επιστροφή στις προπονήσεις και έπειτα στην αγωνιστική δράση.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν από παράγοντες της ΕΠΟ, άπαντες θα κληθούν άμεσα να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους, αφού ήδη έχει σταλεί το «μήνυμα» ότι τα πρωταθλήματα πρέπει να γίνουν και όποιος δεν συμμετάσχει σε αυτά θα υποβιβαστεί στα τοπικά.

Αυτόματα θα αποκλειστούν από ενδεχόμενη αναδιάρθρωση, ενώ για να διευκολυνθούν και να προλάβουν τις ημερομηνίες, η Football League και οι παρακάτω κατηγορίες θα πάρουν παράταση στο πότε πρέπει να ολοκληρωθεί η σεζόν ελέω EURO.

Αυτό σημαίνει πως και η έναρξη της σεζόν θα πρέπει άμεσα να επισημοποιηθεί. Αυτό που μένει είναι να δούμε τι μορφή θα δώσουν οι ιθύνοντες στις διοργανώσεις, αφού αυτά που γράφονται και ακούγονται δεν θυμίζουν επ' ουδενί μία προηγμένη ποδοσφαιρικά χώρα.

Όχι, αυτή τη φορά δεν υπάρχει ευθύνη στην ΕΠΟ. Η ομοσπονδία καλείται να λάβει επώδυνες αποφάσεις, αφού θα πρέπει να μπαλώσει όλα τα λάθη που έγιναν τους τελευταίους μήνες από την πολιτική ηγεσία του αθλητισμού, η οποία για ακόμα μία φορά αποδείχθηκε ανεπαρκής και στο τέλος εφάρμοσε την προσφιλή σε αυτή τακτική του: ''Πετάω την καυτή πατάτα στους άλλους για να βγω εγώ λάδι''.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35