social fb social inst social yt

mylostentes

Ταράζει τα νερά με Μπλάνκο το Αιγάλεω

Ταράζει τα νερά με Μπλάνκο το Αιγάλεω

 Τον επιθετικό που θα κάνει τη διαφορά ψάχνει το Αιγάλεω και ψηλότερα όλων στη λίστα του είναι ο γνώριμός μας από την ΑΕΚ Ίσμαελ Μπλάνκο!

Ο Αργεντινός φορ, που αγωνιζόταν για μία τετραετία με την Ένωση έχοντας σε αυτό το χρονικό διάστημα 109 συμμετοχές και 50 γκολ, έχει δεχτεί πρόταση από το «Σίτι» και αναμένεται η απάντησή του.

Αυτό που λένε από το Αιγάλεω, είναι ότι ίσως τους απαντήσει ακόμα και τη Δευτέρα (6/1). Σε περίπτωση που τελικά τον πείσουν, θα μιλάμε για μία μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση λόγω του ονόματος του παίκτη. Άγνωστο, όμως, είναι το σε τι κατάσταση βρίσκεται.

Μετά την ΑΕΚ ο Μπλάνκο αγωνίστηκε στη Σαν Λουίς αρχικά και στη συνέχεια στη Λέγκια Βαρσοβίας. Πήγε στην Μόναχο 1860 μετά και ακολούθησαν οι Λανούς, Μπαρτσελόνα του Εκουαδόρ και Κολόν. Τα τελευταία χρόνια επέστρεψε στην πατρίδα του για την Ατλέτικο Τουκουμάν. Ακολούθησε η Μίτρε, στην οποία έχει 11 συμμετοχές και τρία γκολ.

Σε λίγες μέρες ο Μπλάνκο γίνεται 37 ετών (στις 19 Ιανουαρίου). Παραμένει, όμως, ένας επιθετικός με πολύ καλή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα και γι’ αυτό προσπαθούν να τον πείσουν στο Αιγάλεω προκειμένου να πει το «ναι».

πηγή: sportime.gr


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35