social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Διαμαντής: Η πορεία επιβεβαιώνει τη δουλειά που έγινε στον Αστέρα Βλαχιώτη

Διαμαντής: Η πορεία επιβεβαιώνει τη δουλειά που έγινε στον Αστέρα Βλαχιώτη

Αποφάσισε περίπου στα τέλη Οκτωβρίου να αποχωρήσει από τον ΑΟΑΝ για να εγκατασταθεί στη Λακωνία και συγκεκριμένα στην περιοχή του Βλαχιώτη.

Ο λόγος για τον τερματοφύλακα Ηλία Διαμαντή ο οποίος αισθάνεται δικαιωμένος για την επιλογή του αφού η ομάδα του ο τοπικός Αστέρας τερμάτισε στην πρώτη θέση.

Ο ίδιος αποτελούσε προσωπική επιλογή του προέδρου Πέτρου Μαρτσούκου καθώς και του προπονητή, Γιώργου Κούτση, ενώ με τις εμφανίσεις του έδειξε ότι δικαίως βρίσκεται ψηλά στη λίστα των ομάδων εκείνων που κάθε σεζόν βάζουν υψηλά τον πήχη.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον πορτιέρο του Αστέρα Βλαχιώτη ο οποίος αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας λέγοντας: ''Η πορεία μας χαρακτηρίζεται ιδανική καθώς κάναμε πρωταθηλτισμό και αυτό το επιβεβαιώνει η πρώτη θέση που κατακτήσαμε. Από εκεί και πέρα, θεωρώ ότι όλα τα παιδιά προσπαθήσαμε. και δίναμε τον καλύτερο μας αυτό τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Νομίζω ότι είναι μια δικαίωση για τους κόπους μιας δύσκολης χρονιάς''.

Ερωτηθείς εάν περίμενε ότι ο Αστέρας Βλαχιώτης θα έκοβε πρώτος το νήμα, ο Διαμαντής δήλωσε: ''Ναι το περίμενα γιατί το ρόστερ της ομάδας ήταν τέτοιο παρ' όλο που βαθμολογικά μείναμε πίσω. Έγινε μια ανασύνταξη της ομάδας και πλέον ήταν σίγουρο ότι θα τερματίζαμε πρώτοι''.

Για την παραμονή του στο σύλλογο ο Διαμαντής δήλωσε: ''Είναι νωρίς ακόμη αφού οι εξελίξεις γύρω από το ποδόσφαιρο τρέχουν. Όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες θα μιλήσω με το τεχνικό επιτελείο για την διοίκηση''.

Για τον πρόεδρο της ομάδας Πέτρο Μαρτσούκο και την προσπάθεια που έχει κάνει δήλωσε: ''Νομίζω ότι είναι ένας πρόεδρος που παρέχει τα πάντα σε μια ομάδα. Αυτό τα λέει όλα''.

Ο Διαμαντής μετακινήθηκε στο Βλαχιώτη στις 28 Οκτωβρίου, με το σύλλογο να βρίσκεται στην 7η θέση. Παράλληλα από τα 16 ματς που αγωνίστηκε, στα 13 η εστία του έμεινε απαραβίαστη.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35