social fb social inst social yt

mylostentes

Κάτζος: «Υπάρχει τεράστιο ενωτικό κλίμα στην ομάδα»

Κάτζος: «Υπάρχει τεράστιο ενωτικό κλίμα στην ομάδα»

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στη νέα αγωνιστική σεζόν 2020/21 ο Νεοπεντελικό, αν κρίνει κανείς από τις δηλώσεις του προπονητή της, Σωτήρη Κάτζου, στην ιστοσελίδα μας.

 

Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου στις 16:30, η ομάδα του Νεοπεντελικού θα φιλοξενήσει στο γήπεδο των Μελισσίων το Καλαμάκι, ενώ την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου στις 16:00 θα υποδεχθεί τους Ερασιτέχνες Πανιωνίου για την τρίτη φάση του κυπέλλου.

Ο προπονητής του Νεοποντελικού, Σωτήρης Κάτζος, μίλησε στο soccerlive.gr τόσο για την κλήρωση του κυπέλλου, όσο και για τις υποχρεώσεις τις ομάδας του στο πρωτάθλημα και ας δούμε τι μας είπε:

«Στο θεσμό του κυπέλλου μας έτυχε ίσως και η πιο δύσκολη κλήρωση, όμως εμείς θα είμαστε σοβαροί και θα βάλουμε τα δυνατά μας. Στο πρωτάθλημα, η έναρξη θα είναι επίσης πολύ δύσκολη, όμως εμείς είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο μας, που δεν είναι άλλος από το να είμαστε σε μία θέση στην εξάδα. Μας νοιάζουν όλα τα ματς και θέλουμε να χιρόμαστε κάθε παιχνίδι ξεχριστά. Αυτό όμως που μας δίνει τη μεγαλύτερη όρεξη και δύναμη για φέτος, είναι πως η ομάδα είχε πολλά χρόνια να έχει τόσο ενωτικό κλίμα, με τις ακαδημίες να βοηθάνε τη πρώτη ομάδα και το αντίστροφο.»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35