social fb social inst social yt

mylostentes

Νικητής στο ματς... «θρίλερ» ο Χολαργός, 3-2 τον ΑΟ Ιλίου

Νικητής στο ματς... «θρίλερ» ο Χολαργός, 3-2 τον ΑΟ Ιλίου

Με... «λυτρωτή» τον Πρισιμιτζή στο 90'+1' η ΑΕ Χολαργού πήρε μια τεράστια νίκη με 3-2 επί του νεοφώτιστου ΑΟ Ιλίου, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ.

Μόλις στο 6' ο Ράπτης άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Γιώργου Τζώτζη, με τον Τσίρο να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 17'. Στο 28' ο Ράπτης με απευθείας εκτέλεση κόρνερ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Τσίρου στο 54', μετά την απόκρουση του Σκυριανού.

Στο 70' οι φιλοξενούμενοι πήραν εκ νέου προβάδισμα με το εύστοχο πέναλτι του Δαούτη, ενώ ένα τέταρτο μετά, ο Πρισιμιτζής ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο για το συγκρότημα του Βασίλη Παπαδόπουλου. Ο ίδιος σκόραρε ξανά στο 90'+1' λυτρώνοντας την ομάδα του και χαρίζοντάς της τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Έτσι, ο Χολαργός παρέμεινε στην πρώτη θέση με 14 βαθμούς σε ισοβαθμία με τον ΑΟ Περιστερίου, ενώ ο ΑΟ Ιλίου παρέμεινε μόνος στην τελευταία θέση με δέκα λιγότερους.

 

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Βασίλης Παπαδόπουλος): ΜαρκήςΓερόνυμοςΒασίλας (56’ Αλικάι), Μιχελής (75’ Τριάντης), ΣπαγήςΤσουτσουδάκης, Γαλάτης (56’ Χατζής), Τσίρος, Μυλωνάς (40’ λ.τρΠρισιμιτζής), Ζαχαρόπουλος (75’ ΜπαλαχτσήςΣκούμας

ΑΟ ΙΛΙΟΥ (Γιώργος Τζώτζης): Σκυριανός, Καρδάσης, Νάτσης (89’ Σπάρταλης), Δαούτης, Λάχας (80’ λ.τ. Σκαμάνης), Τζανετόπουλος, Δαμασκηνός, Καράμπελας (80’ λ.τ. Πυλαρινός), Ράπτης, Αγγαλίου Πετρόπουλος


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35