social fb social inst social yt

mylostentes

Κουρέλλας: «Νιώθουμε σαν να μην μας υπολογίζουν»

Κουρέλλας: «Νιώθουμε σαν να μην μας υπολογίζουν»

Η ΑΣ Σαντορίνης έκανε προγραμματισμό για να συμμετάσχει Γ’ Εθνική, ωστόσο, η απόφαση που πάρθηκε από τα αρμόδια όργανα ήταν τέτοια που έδωσε τη δυνατότητα στη νεοσύστατη ομάδα δώσει το παρών για πρώτη στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Football League.

Πρόκειται για απόφαση που σκόρπισε τον ενθουσιασμό στους ανθρώπους του νησιού, ωστόσο η διοίκηση γνώριζε ότι έπρεπε να αναθεωρήσει τα πλάνα της όσον αφορά το μεταγραφικό σχεδιασμό εντάσσοντας στο δυναμικό του συλλόγου ποδοσφαιριστές με παραστάσεις από επαγγελματικά πρωταθλήματα. Ένας εξ αυτών ήταν και ο Νίκος Κουρέλλας ο οποίος έχει κατορθώσει από τις πρώτες ημέρες παραμονής του στην ομάδα να εκπλήξει άπαντες με την παρουσία του.

Επαγγελματίας στο 100%, υπάκουος στις εντολές του τεχνικού επιτελείου και εξαιρετικός χαρακτήρας.

Τρια στοιχεία που φυσικά αποτελούν σήμα κατατεθέν για τους ποδοσφαιριστές που έχει στο ρόστερ της η συγκεκριμένη ομάδα.

Η ιστοσελίδα μας έκανε την προσπάθεια της να επικοινωνήσει με τον ακραίο αμυντικό της ομάδας που όχι απλά μας μίλησε, αλλά ήταν πρόσχαρος να απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις μας.

Αναλυτικά, τα όσα ματς τόνισε ο Νίκος Κουρέλας:

Γιατί επέλεξες τον ΑΣ Σαντορίνης;

«Επέλεξα την ομάδα της Σαντορίνης για την σοβαρότητα και την ειλικρίνεια που είδα στους ανθρώπους της ομάδας από την πρώτη συνομιλία μας».

-Οι πρώτες σου εντυπώσεις;

«Εξαιρετικά θετικές οι πρώτες εντυπώσεις και για αυτό τον λόγο είμαι πολύ χαρούμενος που τελικά είμαι μέλος της ομάδας»

-Που μπορεί να φτάσει η ομάδα σας;

«Για το που θα φτάσει η ομάδα δεν μπορώ να ξέρω. Το σίγουρο είναι όμως ότι έχουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο και θεωρώ πως θα έχουμε μια καλή πορεία».

DSC_0522.jpg

-Πως θα πρέπει να διαχειριστείτε το γεγονός ότι θα δώσετε όλα τα ματς εκτός έδρας;

«Είναι σίγουρα δύσκολο κάθε εβδομάδα να παίζεις ουσιαστικά εκτός έδρας αλλά θα πρέπει να προσαρμοστούμε. Η διαχείριση είναι πολύ σημαντική και ψυχολογική και σωματική φυσικά. Αλλά με την σωστή συνεργασία του προπονητικού τιμ και των ποδοσφαιριστών νομίζω πως όλα θα πάνε καλά».

-Ένα σχόλιο για το... αλαλούμ που επικρατεί στην κατηγορία;

«Όλη η κατάσταση είναι δύσκολη και επικίνδυνη. Αλλά το ότι είμαστε η μοναδική χώρα στην οποία δεν έχει ξεκινήσει κανένα επαγγελματικό πρωτάθλημα πλην της Superleague 1 μου φαίνεται κάπως. Είμαι επαγγελματικές ποδοσφαιριστές και ζούμεο από αυτό. Έχουμε να παίξουμε επίσημο αγώνα από το Μάρτιο. Νιώθω σα να μην μας υπολογίζουν. Σαν να μην υπάρχουν οι κατηγορίες αυτές και είναι άσχημο. Ελπίζω να βρεθεί λύση και να ξεκινήσουμε το συντομότερο».

-Τι μήνυμα στέλνεις στον κόσμο της ομάδας;

«Ο κόσμος να είναι σίγουρος ότι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατόν. Ιδανικά θα τον θέλαμε στο γήπεδο αλλά με την κατάσταση την οποία βιώνουμε δυστυχώς δεν είναι εφικτό. Είμαι σίγουρος όμως ότι έχουμε την στήριξη του και μας δίνει κίνητρο αυτό»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35