social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο ΠΣΑΠ στην παρουσίαση της Εθνικής Πλατφόρμας Αθλητικής Ακεραιότητας

Ο ΠΣΑΠ στην παρουσίαση της Εθνικής Πλατφόρμας Αθλητικής Ακεραιότητας

Στην παρουσίαση της Εθνικής Πλατφόρμας Αθλητικής Ακεραιότητας που θα συγκροτηθεί με τη συμμετοχή των Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, Επιτροπής Εποπτείας Ελέγχου και Παιγνίων, Αθλητικού Εισαγγελέα και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, συμμετείχε σήμερα (19/11) ο ΠΣΑΠ μέσω του προέδρου του Γιώργου Μπαντή.

Τη λειτουργία της αλλά και τις λεπτομέρειες της Ε.Π.ΑΘΛ.Α. ανέλυσε ο πρόεδρός της και Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κύριος Γιώργος Μαυρωτάς, ενώ τοποθετήθηκαν και τα μέλη της Εθνικής Πλατφόρμας Αθλητικής Ακεραιότητας κύριοι Αγγελος Μπίνης, Διοικητής Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, Ευάγγελος Καραγρηγορίου, Πρόεδρος της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων και Βασίλης Παπακώστας, Αστυνομικός Διευθυντής Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ χαιρέτισε με ιδιαίτερη χαρά τη δημιουργία της και στάθηκε στο πόσο σημαντικό είναι να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης για την αντιμετώπιση του φαινομένου των χειραγωγημένων παιχνιδιών που ταλανίζει τον αθλητισμό. «Εμείς είμαστε οι πρώτοι που θέλουμε ένα δίκαιο παιχνίδι και θα σταθούμε αρωγοί με όλες μας τις δυνάμεις. Ηδη ο ΠΣΑΠ έχει αποκτήσει, σε συνεργασία με την FIFPro, το Red Button. Πρόκειται για έναν μηχανισμό αναφοράς, μέσω αποκρυπτογραφημένης εφαρμογής στο κινητό, όπου ο κάθε παίκτης θα μπορεί απλά με το πάτημα ενός κουμπιού και χωρίς τον παραμικρό κίνδυνο διαρροής, να αναφέρει κάποιο ματς που θεωρεί ύποπτο προς χειραγώγηση», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

">


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35