social fb social inst social yt

mylostentes

«Αναμένουμε επιτέλους πράσινο φως»

«Αναμένουμε επιτέλους πράσινο φως»

Η Super League 2 / Football League ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές της Super League 1 και τον ΠΣΑΠ για τη συμπαράστασή τους.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της Super League 1, τον ΠΣΑΠ και τις ομάδες της πρώτης κατηγορίας εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή. Η μεγάλη κατηγορία έδειξε τη συμπαράστασή της με τη συμβολική κίνηση της καθυστερημένης έναρξης των αγώνων και η SL2/FL ανέφερε:

«Η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στους ποδοσφαιριστές της Super League 1, τη διοίκηση του ΠΣΑΠ και τις διοικήσεις των 14 ΠΑΕ – μελών της Super League 1 για τη συμπαράστασή τους στο δίκαιο αίτημα της Super League 2 και της Football League να ξεκινήσουν τις αγωνιστικές τους δραστηριότητες.

Κίνηση που κορυφώθηκε σήμερα με την νέα ανακοίνωση συμπαράστασης των ποδοσφαιριστών της SL1 στους συναδέλφους τους και την ενός λεπτού καθυστέρηση στην 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Σεβόμενοι πάντα το αδιαπραγμάτευτο αγαθό της δημόσιας υγείας και με δεδομένη την κατά γράμμα τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων όπως αυτά ακολουθούνται από την Α, τη τάξει, επαγγελματική κατηγορία, αναμένουμε επιτέλους το πράσινο φως της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων και τη βούληση της Πολιτείας για να εκκινήσουν τα πρωταθλήματά μας».


Σχετικά άρθρα

Βοηθός προπονητή στον Ασπρόπυργο ο Σταύρος Αμανατίδης-Ανακοινώθηκε το επιτελείο του Βαζέχα

Καλλιθέα: Προβλήματα ενόψει Επισκοπής-Συγχαίρει Δημητρίου

Παλτόγλου στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ: Η ποδοσφαιρική κοινότητα επικροτεί την αναδιάρθρωση [vid]

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35