social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καλτσάς: «Οι αρμόδιοι του αθλητισμού να απαλλαγούν απ' τα καθήκοντα τους»

Καλτσάς: «Οι αρμόδιοι του αθλητισμού να απαλλαγούν απ' τα καθήκοντα τους»

Σίγουρα η παρουσία του Γιώργου Καλτσά στην ομάδα του Παλληνιακού προσδίδει αίγλη και ποιότητα ωστόσο η κατάσταση δεν επιτρέπει ούτε στον ποδοσφαιριστή αλλά ούτε στην ομάδα να παραμείνουν "ενεργοί".

Ο κορωνοίος έχει σταματήσει κάθε αθλητική δραστηριότητα, ωστόσο η υπομονή όλων των ποδοσφαιριστών εκείνων που προσφέρουν τις υπηρεσίες του στις μικρότερες κατηγορίες αρχίζει και εξαντλείται.

Χαρακτηριστική είναι και η δήλωση του Γιώργου Καλτσά όπου και τόνισε

Η κατάσταση που ζούμε τον τελευταίο χρόνο στον αθλητισμό είναι τραγική. Δεν υπάρχει οργάνωση σε κανέναν τομέα. Ο αθλητισμός είναι υγεία όχι μόνο σωματική αλλά και ψυχική. Δυστυχώς μας απομακρύνουν από αυτό που αγαπάμε με άσχημο τρόπο και σκεφτείτε λίγο τα μικρά παιδιά τα οποία έχουν σταματήσει την άθληση αλλά και την ψυχαγωγία τους και άντε να τους εξηγήσεις γιατί δεν μπορούν να μπούνε σε γήπεδο. Πραγματικά δεν ξέρω πως θα τελειώσει όλο αυτό που ζούμε τουλάχιστον υπάρχουν διοικήσεις και άνθρωποι που μας στηρίζουν ακόμα όπως η διοίκηση τις Παλλήνης όπου αγωνίζομαι και είναι δίπλα μας αυτές τις δύσκολες στιγμές είναι παράδειγμα για όλους.
ΥΓ. Ελπίζω οι αρμόδιοι που ασχολούνται με τον αθλητισμό η να απαλλαγούν από τα καθήκοντα τους η να πάρουν μια σωστή απόφαση επιτέλους το βαρέλι δεν έχει πάτο


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35