social fb social inst social yt

mylostentes

Μαγγίνας: Φέτος είναι η χρονιά του Αστέρα Βάρης

Μαγγίνας: Φέτος είναι η χρονιά του Αστέρα Βάρης

Αποτελεί ίσως τον καλύτερο αμυντικό που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ τα τελευταία χρόνια.

Έχοντας φορέσει τις φανέλες του Αχαρναϊκού και του Φωστήρα, ο Γιώργος Μαγγίνας γνωρίζει αρκετά καλά τι εστί ο πρωταθλητισμός, αποτελώντας μια πολύτιμη μονάδα που ανήκει στο δυναμικό του Αστέρα Βάρης.

Διατηρώντας χαμηλούς τόνους και βγάζοντας ένα δυναμισμό που σπανίζει στο παιχνίδι του, ο στόπερ των κυανόλευκων διαθέτει όλα τα στοιχεία που θα πρέπει να έχει ένας σύγχρονος αμυντικός. 

Ο ίδιος μίλησε στην ιστοσελίδα μας για το ματς με τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου λέγοντας: "Το επόμενο ματς είναι με τον Άγιο Στέφανο και το αντιμετωπίζουμε όπως όλα τα παιχνίδια με σοβαρότητα και προσήλωση. Γνωρίζουμε ότι όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και θέλουν σοβαρότητα".

Για την πορεία της ομάδας του, ο "Μάγγι" είπε: "Η μέχρι τώρα πορεία μας είναι αναμενόμενη θα έλεγα και ιδανική αλλά για να συνεχιστεί θα πρέπει να καταβάλουμε μεγαλύτερη προσπάθεια ώστε να έχουμε συνέχεια". 

Όσον αφορά το στόχο του συλλόγου, ο σκληροτράχηλος στόπερ υπογράμμισε: "Ο στόχος του Αστέρα είναι πρωταγωνιστικός πάντα. Έτσι και φέτος θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και σαν δεύτερο στόχο το Κύπελλο". 

Σε ερώτηση για το αν είναι η χρονιά του Αστέρα φέτος, ο Μαγγίνας πρόσθεσε: "Φέτος ναι θεωρώ είναι η χρονιά του Αστέρα Βάρης ώστε να κατακτήσει τον τίτλο. Βέβαια και τις προηγούμενες χρονιές η ομάδα πρωταγωνίστησε όμως για εξωαγωνιστικούς λόγους δεν πετύχαινε το στόχο του". 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35