social fb social inst social yt

mylostentes

Επανεξελέγη ο Δημήτρης Πάπιος στις εκλογές του Αστέρα Βάρης

Επανεξελέγη ο Δημήτρης Πάπιος στις εκλογές του Αστέρα Βάρης

Τα τελευταία χρόνια αποτελεί τον διοικητικό ηγέτη του Αστέρα Βάρης, έχοντας κατορθώσει μαζί με τους συνεργάτες του να αλλάξει το ρου της ιστορίας των κυανόλευκων.

Ο Δημήτρης Πάπιος "μιλάει" με έργα ενώ δείχνει ότι όσο περνούν τα χρόνια, η αγάπη του γίνεται ολοένα και πιο δυνατή για τους πρωταθλητές ΕΠΣΑΝΑ.

Οι σημερινής εκλογές θα ήταν απλά μια ακόμη επιχείρηση-επιβεβαίωσης προκειμένου άπαντες από το συμβούλιο να έδειχναν την καθολική τους αποδοχή στο πρόσωπο του κ. Πάπιου.

Και έτσι συνέβη αφού μετά την Γενική Συνέλευση όπου εγκρίθηκαν, διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, σειρά πήρε η εκλογή διαδικασία.

Εκεί ο Δημήτρης Πάπιος σάρωσε αφού αναδείχθηκε πρώτος σε ψήφους, ενώ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του soccerlive.gr θα βρίσκεται και στο επόμενο Δ.Σ. στη θέση του προέδρου. 

Ο γνωστός επιχειρηματίας χαίρει της εκτίμησης όχι απλά των συνεργατών του αλλά και της περιοχής αφού έχει κατορθώσει να αλλάξει το επίπεδο της ομάδας.

Μάλιστα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, αύριο Τρίτη 2 Ιουνίου, η νέα διοίκηση του Αστέρα Βάρης θα συγκροτηθεί σε σώμα και θα οριστούν οι θέσεις που θα έχει το καθένα πρόσωπο στο διοικητικό συμβούλιο. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35