social fb social inst social yt

mylostentes

ΕΠΣΑΝΑ: Το ψηφοδέλτιο ΝΙΚΗΣ του Δημήτρη Γιαρένη!

ΕΠΣΑΝΑ: Το ψηφοδέλτιο ΝΙΚΗΣ του Δημήτρη Γιαρένη!

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Δημήτρης Γιαρένης παρουσίασε, σήμερα στα γραφεία της Ένωσης το ψηφοδέλτιο ΝΙΚΗΣ , όπως το χαρακτήρισε, που αποτελείται από 31 μέλη.

Για πρώτη φορά Πρόεδρος και Γ.Γ. παραμένουν οι ίδιοι στο ΔΣ.

Για πρώτη φορά πρόεδρος Ένωσης, διεκδικεί δεύτερη συνεχόμενη θητεία.

Ο Δημήτρης Γιαρένης, εξήγγειλε ότι οι σύλλογοι δεν θα πληρώσουν παράβολο συμμετοχής και δεν θα καταβάλουν το εξοδολόγιο τις πρώτες αγωνιστικές (διαιτητές – γιατρούς).

Οι υποψήφιοι που ανακοινώθηκαν από την παράταξη του και οι οποίοι προτείνονται για τις επερχόμενες εκλογές να αποτελέσουν το νέο ΔΣ είναι: Δημήτρης Γιαρένης (Άνοιξη), Γιάννης Νάκας (Κρυονέρι), Φώντας Ρούσσης (Νικηφόρος), Τάσος Μπερτολης (Δόξα Άνοιξης), Δημήτρης Αλεξίου (ΑΕ Μενιδίου), Ανδρέας Αντάρτης (Αστέρας Βάρης), Νίκος Καραγιάννης (Εθνικος Ν Μάκρης), Μάριος Λαμπρόπουλος (Αρτεμις), Θανάσης Λάμπρου (Παλληνιακός), Νίκος Τζαλίδης (Παλλαυρεωτικός), Μιχάλης Φατσής (Σαρωνικός)

Χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Δημήτρης Γιαρένης τόνισε: “Ο κόσμος ζητούσε ανανέωση. Η Ένωση είναι πετυχημένη, γιατί κανείς δεν βρέθηκε απέναντι. Όταν κάποιος δεν έρχεται να σε αντιμετωπίσει νομίζω έχεις πετύχει στο έργο σου.

Όπως κάποιοι ονειρεύονται την επιτυχία, άλλοι έχουμε ξυπνήσει και δουλεύουμε για αυτή.”

Για το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος και στις εκλογές της ΕΠΟ, ο κ. Γιαρένης τόνισε: “Δεν το σκέφτομαι καθόλου, το μυαλό μου είναι μόνο στην ΕΠΣΑΝΑ”

Για το μυστικό της επιτυχίας: “Είναι αυτό που έχω πεί. Στη ζωή μετράνε οι παρόντες στη πράξη και όχι στα λόγια. Τα δικά μας σωματεία τον τελευταίο καιρό έχουν ακούσει πολλά λόγια, αλλά προτιμήσανε  αυτούς τους που πράττουν.”

Για το ταμείο της Ένωσης: “Υπάρχουν 129.000 ευρώ σύμφωνα με τον οικονομικό απολογισμό του 2019. Αυτά τα χρήματα θα διατεθούν στις ομάδες… Οι παράγοντες σκέφτονται γιατί τώρα υπάρχουν αυτά τα χρήματα και πριν όχι… Μπορούν να κρίνουν….”

ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ

epsana_psifoi_1.jpg

πηγή: vivasports.gr


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35