social fb social inst social yt

mylostentes

Σεισμό με Χισο στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου

Σεισμό με Χισο στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου

Τις άγριες διαθέσεις του δείχνει ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου ενόψει του νέου πρωταθλήματος αφού βάζει στη φαρέτρα του σπουδαίους ποδοσφαιριστές που αναμένεται να κάνουν τη διαφορά.

Το επόμενο χτύπημα των ερυθρόλευκων ακούει στο όνομα 'Χρήστος Χίσο' και για όσους γνωρίζουν τον ποδοσφαιριστή, κατανοούν ότι πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση.

Ο πρόεδρος, Δημήτρης Μακρής και οι συναργάτες του με αστραπιαίες κινήσεις στέλνουν ακόμη ένα ηχηρό μήνυμα στους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου.

Ο Χίσο με θητεία σε Ηράκλειο, Κηφισιά, Μαρκό (κατέκτησε πριν δυο χρόνια το πρωτάθλημα ΕΠΣΑΝΑ), Φωστήρα (κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Δ' Εθνική) αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα από το Μπογιάτι.

Το δελτίο τύπου

Σε άλλη μια δυνατή κίνηση προχώρησε η διοίκηση της ομάδας, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή ΧΡΉΣΤΟ ΧΙΣΟ. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστης αφού απέρριψε τις προτάσεις που είχε από ομάδες του πρωταθλήματος της Γ'ΕΘΝΙΚΗΣ ,συζήτησε με τον πρόεδρο Δημήτρη Μακρη το πλάνο της καινούργιας αγωνιστικής χρονιάς και συμφώνησε, ώστε να βοηθήσει και αυτός από τη μεριά του για την υλοποίηση των στόχων της ομάδας μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑΝΑ Χρήστο καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ να είσαι υγιής και να έχεις μια πολύ καλή ποδοσφαιρική σεζόν με επιτυχίες.


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35