social fb social inst social yt

mylostentes

Μπαλασάκης στον Παλληνιακό

Μπαλασάκης στον Παλληνιακό

Ο Βαγγέλης Μπαλασάκης αποτελεί την επόμενη σπουδαία μεταγραφική κίνηση του Παλληνιακού.

Το δελτίο τύπου

Μια πολύ δυνατή κίνηση ενίσχυσης ολοκλήρωσε σήμερα η ομάδα μας που προχώρησε στην απόκτηση του Ευάγγελου Μπαλασάκη!

Ο 27χρονος τερματοφύλακας έχει πλούσια εμπειρία από επαγγελματικές κατηγορίες και θα αποτελέσει τον… φύλακα άγγελο της εστίας του Παλληνιακού, αφού έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση της ομάδας μας!
Ο Μπαλασάκης τη χρονιά που μας πέρασε φορούσε τη φανέλα της Μαρκό, με την οποία αγωνίστηκε σε όλα τα ματς της Γ’ Εθνικής. Ο πολύπειρος γκολκίπερ έχει αρκετές συμμετοχές και στη Β’ Εθνική με τις φανέλες της Λάρισας, της Παναχαϊκής και του Αστέρα Μαγούλας (έχει στεφθεί πρωταθλητής με την ομάδα της ΕΠΣΔΑ στη Δ’ Εθνική). Επίσης, έχει αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική και με Φωστήρα, Αιγινιακό (αναδείχτηκε πρωταθλητής), Χαλκίδα. Σε επίπεδο τοπικού έχει πάρει πρωτάθλημα με τον Μανδραϊκό, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Πανελευσινιακό και Βύζαντα Μεγάρων.
Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παλληνιακού, ο Ευάγγελος Μπαλασάκης τόνισε: «Εύχομαι πάνω απ’ όλα να έχουμε καλή σεζόν με υγεία και να ολοκληρωθεί κανονικά η νέα σεζόν. Ευχή μου επίσης είναι να κάνουμε καλή αρχή και να έχουμε ανάλογη συνέχεια. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Και φυσικά για να δικαιώσω τον προπονητή μου που με επέλεξε και τη διοίκηση για τον τρόπο που με προσέγγισε».
Ευάγγελε σε καλωσορίζουμε στην ομάδα και σου ευχόμαστε καλή σεζόν!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35