social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σεισμό με Ηλιάδη η Ελλάς Ποντίων

Σεισμό με Ηλιάδη η Ελλάς Ποντίων

Σε ακόμη μία σπουδαία κίνηση προχώρησε η διοίκηση της Ελλάς Ποντίων καθώς ήρθε σε συμφωνία με ένα σπουδαίο επιθετικό που αναμένεται να ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας. 

Οι Κωστας Φούντας και Βασίλης Μαυρίδης δείχνουν ότι δεν αστειεύονται καθώς πριν από λίγο ολοκληρώθηκε το deal με τον Άγιο Ιερόθεο.

Ο λόγος για τον Σάββα Ηλιάδη που είπε το ναι στην πρόταση της διοίκησης, με τους βυσσινι να κάνουν το μπαμ ταράζοντας τα νερά του Πειραια. 

Ο επί τρία χρόνια πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ αναμένεται να ανεβάσει το επίπεδο των "βυσσινί" καθώς διαθέτει χαρακτηριστικά που σπανίζουν στην κατηγορία, όπως το δυνατό-ευθύβολο σουτ και την έφεση στο σκοράρισμα.

Ο σπουδαίος αυτός ποδοσφαιριστής ξεχώρισε πριν από μερικά χρόνια με τη φανέλα του ΑΟ Περιστερίου καθώς τη σεζόν 2014-2015 τα 21 τέρματα που πέτυχε με τα χρώματα των ροσσονέρι του έδωσαν... το διαβατήριο να αγωνιστεί στην Football league για την Καλλιθέα. Τη σεζόν 2017-2018 αναδείχθηκε και πάλι πρώτος σκορερ με τα 20 τέρματα που πέτυχε αυτή τη φορά με τη φανέλα του Άρη Πετρούπολης.

Το πολυβόλο που ακούει στο όνομα Σάββας Ηλιάδης δεν σταμάτησε εκεί αφού και προπέρσι έσπασε κάθε ρεκόρ σημειώνοντας 26 γκολ σε 30 ματς δείχνοντας ότι η τέχνη του γκολ αποτελεί κάτι έμφυτο για εκείνον.

Περυσι έχει πετύχει 5 γκολ με τη φανέλα του Φωστήρα, δείχνοντας ότι και στις εθνικές κατηγορίες παραμένει ζεστός ενώ στη συνέχεια μετακινήθηκε στον Άγιο Ιερόθεο

Με την κίνηση αυτή οι βύσσινι αλλάζουν επίπεδο και ανεβάζουν τον πήχη.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35