social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η εξαιρετική σεζόν για τον Βασίλη Πολίτη

Η εξαιρετική σεζόν για τον Βασίλη Πολίτη

Η Ηλιούπολη φέτος δείχνει ότι πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα του 6ου ομίλου και αυτό οφείλεται σε ένα κράμα πραγμάτων.

Ένα από τα πιο σημαντικά έχει να κάνει με το σχεδιασμό που έγινε το καλοκαίρι και των ποδοσφαιριστών εκείνων που αγωνίζονται ως μικροί.

Μάλιστα ένα από τα πρόσωπα που τα έχει πάει περίφημα είναι ο Βασίλης Πολίτης που με τις εμφανίσεις του έχει καταφέρει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες.

Έχοντας το ρόλο του δεξιού οπισθοφύλακα, ο πρώην άσος του Ατρόμητου, δείχνει ότι μπορεί να αγωνιστεί ως ένας σύγχρονος full-back προσφέροντας λύσεις στο αμυντικό και επιθετικό παιχνίδι του Ήλιου. 

Σημειώνεται ότι ξεκίνησε την καριέρα του από τις υποδομές του Πανερυθραϊκό ενώ το 2015 έως το καλοκαίρι αγωνίστηκε σε όλα τα αναπτυξιακά τμήματα του Ατρόμητου Αθηνών (Κ15,Κ17,Κ20).

Ο Πολίτης παρότι αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε ανδρικό τμήμα δείχνει ότι αποτελεί εγγύση για τα μετόπισθεν της Ηλιούπολης, αποτελώντας ένα από τα καλύτερα μπακ της κατηγορίας, όντας γεννημένος στις 16.6.2001.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35