social fb social inst social yt

mylostentes

Νώντας Πουλής: «Θέλουμε ο Μαύρος Αετός Ολυμπιάδας να... μεγαλώνει καθημερινά»

Νώντας Πουλής: «Θέλουμε ο Μαύρος Αετός Ολυμπιάδας να... μεγαλώνει καθημερινά»

Η Ολυμπιάδα Μαύρου Αετού κάνει μια τεράστια προσπάθεια τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα του Πειραιά έχοντας στόχους πρωταγωνιστικούς βάσει του πλάνου που έχει εκπονηθεί.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Νώντας Πουλής μαζί με τους συνεργάτες του στη διοίκηση καθημερινά φροντίζουν να μην λείπει το παραμικρό από το σύλλογο, έχοντας ως στόχο να υπάρχουν οι απαραίτητες συνθήκες στο σύλλογο.

Λειτουργώντας λοιπόν σε επαγγελματικά πρότυπα, η Ολυμπιάδα Μαύρου Αετού έχει στόχο να... μεγαλώνει σαν οντότητα και να φτάσει σε σημείο να χαρακτηρίζεται ομάδα-πρότυπο που θα λειτουργεί όπως μεγάλα club.

Έχοντας κύριο πλάνο την ανάπτυξη της ακαδημίας άπαντες δουλεύουν σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, κάτι που αποτύπωσε ο πρόεδρος της ομάδας, Νώντας Πουλής στις δηλώσεις του στο soccerlive.gr.

Αναλυτικά

"Η προσπάθεια που γίνεται στο σύλλογο έχει ξεκινήσει από πέρυσι. Έχουμε τον κ. Τζανόγλου υπεύθυνο ακαδημιών και προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό. Προσπαθούμε να δουλέψουμε σε επαγγελματικά πρότυπα. Έχουμε μια νεανική ομάδα με ταλέντο που θέλει να βελτιώνεται συνεχώς. Τους λείπει η πείρα αλλά θα την αποκτήσουν με την πάροδο των παιχνιδιών. Παρέχουμε στην ομάδα τα πάντα από οργανωτικής άποψης, αφού ο κ. Χάλαρης είναι ο "στρατηγός" των αποδυτηρίων. Έχουμε έναν γενικό αρχηγό τον κ. Βλαχόπουλο που είναι δίπλα στους παίκτες όπως και ο κ. Λάγαρης. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, μετά από κάτι ανεπιτυχή αποτελέσματα αποφασίσαμε να αλλάξουμε τον προπονητή, προσλαμβάνοντας τον κ. Δημήτρη Βουτσινά που είναι εξαίρετος. Ευελπιστούμε -εφόσον ξεκινήσει το πρωτάθλημα- να κόψουμε πρώτοι το νήμα. Θα ενισχυθούμε με τέσσερις ποδοσφαιριστές βάσει των εισηγήσεων που έγιναν από τον προπονητή και πιστεύω ότι θα βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο την εικόνα μας. Το πρώτο αίτημα από τον προπονητή για γυμναστή έγινε δεκτό αφού εντάξαμε στο τεχνικό επιτελείο τον κ. Παραρά. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί και του χρόνου. Εχουμε δημιουργήσει ένα εξαιρετικό διοικητικό τιμ και προσπαθούμε να μεγαλώνουμε σαν ομάδα καθημερινά.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35