social fb social inst social yt

mylostentes

Δημήτρης Μπουγάς: «Να πρωταγωνιστούμε με γηγενείς ποδοσφαιριστές»

Δημήτρης Μπουγάς: «Να πρωταγωνιστούμε με γηγενείς ποδοσφαιριστές»

Τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην διοικητική κεφαλή του Αετού Κορυδαλλού προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες από το πόστο του προέδρου στο σύλλογο.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Μπουγά, ο οποίος όλες αυτές τις δεκαετίες έχει δει την ομάδα να κερδίζει πρωταθλήματα και τίτλους, αναδεικνύοντας παράλληλα αρκετούς ποδοσφαιριστές, δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στις υποδομές των "κιτρινόμαυρων'".

Άλλωστε, ο συγκεκριμένος τομέας αποτελεί σήμα κατατεθέν του Αετού Κορυδαλλού καθως δίνεται μεγάλη βάση τα τελευταία χρόνια.

Ο Δημήτρης Μπουγάς τοποθετήθηκε στο soccerlive.gr για τη θέση της ομάδας ως προς τη κουβέντα που γίνεται για ενδεχόμενη επανέναρξη λέγοντας:

"Οι συνθήκες δεν είναι κατάλληλες αλλά ότι τα παιδιά πρέπει να ασχοληθούν και να υπάρξει επανεκκίνηση πρέπει. Με τα προβλεπόμενα μέτρα, και εάν μπορούν να τηρηθούν είμαι της άποψης ότι πρέπει να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα. Εμείς θέλουμε να ξεκινήσουμε, αφού οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να μένουν μακριά από αυτό που αγαπούν. Από εκεί και πέρα, πρέπει να τηρήσουμε αυτά που προβλέπει ο κανονισμός".

Για την πορεία της ομάδας, ο κ. Μπουγάς σχολίασε

"Δεν μπορούμε να μιλήσουμε αγωνιστικά αλλά σε γενικές γραμμές και μετά την ανανέωση που έχουμε κάνει την τελευταία διετία είμαστε σε καλό δρόμο. Και επειδή υπάρχουν αρκετοί νεαροί αθλητές στο σωματείο, η φιλοσοφία μας δεν θα αλλάξει. Στόχος αποτελεί για τον Αετό Κορυδαλλού να πρωταγωνιστεί με γηγενείς ποδοσφαιριστές. Εμείς δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Θέλουμε να στηρίξουμε το δικό μας... αίμα και θα το κάνουμε και τα επόμενα χρόνια". 


Σχετικά άρθρα

Δύσκολη νίκη ο Πυθαγόρας, 4-2 τον Μιθριδάτη

Με επιστροφή Βύρη ο Δίας Κορυδαλλού 1-1 στο 92' τον Άρη Αμφιάλης

Προσθήκη Γ' Εθνικής με Μύρτα ο Ατρόμητος Πειραιά

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35