social fb social inst social yt

mylostentes

Στοίχημα: Είναι ήδη το φαβορί για το… επόμενο Champions League!

Στοίχημα: Είναι ήδη το φαβορί για το… επόμενο Champions League!

Οι στοιχηματικές είναι σχεδόν πάντα σωστές στις αποδόσεις. Γνωρίζουν τη δουλειά τους καλά, προσφέρουν αποδόσεις με τις οποίες κρατούν τα στεγανά τους, ενώ τις περισσότερες φορές μας δίνουν και μία ρεαλιστική απεικόνιση των πιθανοτήτων και ενδεχομένων για έναν αγώνα. Για τις εκλογές, για τον διαγωνισμό της Eurovision, γενικότερα για ,ότι ασχολούνται και στο οποίο μπορεί να βγει μία τιμή για ποντάρισμα. Αυτά τα στοιχεία τα βρίσκετε γενικά και στην bet365 που ξεχωρίζει στο στοίχημα από το κινητό.

 

Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις, στις οποίες, είτε πέφτουν έξω, είτε μας προκαλούν εντύπωση με τον τρόπο που προσεγγίζουν τα πράγματα. Κι αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση μας, δηλαδή αυτήν με την οποία ασχολείται αυτό το άρθρο, τον νικητή του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ!

 

Το... τετράκις εξαμαρτείν

Τα τελευταία τρία χρόνια η Σίτι δόθηκε ξεκάθαρα ως πρώτο φαβορί για να κατακτήσει το τρόπαιο. Κι όμως και τις τρεις δεν δικαίωσε τις προσδοκίες. Πρόπερσι ήταν η Τότεναμ του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο που δεν την άφησε να περάσει καν στα ημιτελικά. Το ακυρωθέν γκολ του Αγκουέρο με το VAR, της στέρησε την πρόκριση. Πέρσι, η δικαιολογία ήρθε με τον κορονοϊό. Σε ένα Τσάμπιονς Λιγκ ειδικών συνθηκών, στο Ζοσέ Αλβαλάδε στην Πορτογαλία, η Σίτι είδε τη Λυών να την αφήνει εκτός και πάλι από την οκτάδα σε ματς νοκ-άουτ και ήττα με 3-1. Και φέτος… η Σίτι έπαιξε με την Τσέλσι. Αγγλικός εμφύλιος.

 

Οι σίτιζενς είχαν απέναντί τους μία ομάδα την οποία την άφησαν 19 βαθμούς πίσω στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ (την οποία και κατέκτησε η Σίτι), αλλά στον τελικό έχασε δίκαια και σχετικά εύκολα από την Τσέλσι. Και τώρα τι; Κι όμως και πάλι βλέπουμε… το τετράκις εξαμαρτείν. Δηλαδή για τέταρτη σερί χρονιά στην κατηγορία των μακροχρόνιων στοιχημάτων για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ 2021-22, η πρωταθλήτρια Αγγλίας είναι το πρώτο φαβορί με απόδοση στο 4.00.

 

Το δεύτερο φαβορί

Η Μπάγερν Μονάχου παρέδωσε τα σκήπτρα στην Τσέλσι, αφού ήταν η ομάδα που κατέκτησε το περσινό Τσάμπιονς Λιγκ. Σε νέα εποχή μπαίνουν οι Βαυαροί με τον Τζούλιαν Νάγκελσμαν στον πάγκο. Ο Χάνσι Φλικ αποχώρησε και 33χρονός Γερμανός που έκανε θαύματα με τη Λειψία, με την οποία έφτασε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ το 2019, καλείται να κάνει το επόμενο βήμα της καριέρας του και να χαρίσει μία ακόμη μεγάλη κούπα στον βαυαρικό σύλλογο. Η Μπάγερν είναι η μόνο ομάδα, μετά τη Σίτι, που προσφέρεται σε μονοψήφια απόδοση για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.

 

Τα δυνατά αουτσάιντερ

Μία πεντάδα μεγάλων κλαμπ ακολουθούν Σίτι και Μπάγερν, με τις αποδόσεις να κυμαίνονται από το 10.00 ως το 15.00.

Στο 10.00 προσφέρεται η Λίβερπουλ με τον Κλοπ στον πάγκο, να θέλει να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης μετά το 2019. Οι κόκκινοι δεν είχαν καθόλου καλή χρονιά, αλλά είναι τεράστιο μέγεθος, ενώ δύσκολα θα έχουν δεύτερη σερί κακή χρονιά με τον Γερμανό στον πάγκο.

 

Στο 12.00 βρίσκουμε την πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι. Ο Τούχελ φυσικά και παραμένει για να διεκδικήσει τον τίτλο και στην Αγγλία. Θα ενισχυθούν οι πρωταθλητές Ευρώπης και οι μπουκ τους υπολογίζουν ιδιαίτερα.

Όλα δείχνουν ότι ο Ποτσετίνο θα παραμείνει στο Παρίσι, ιδιαίτερα μετά τον ρόλο που έπαιξε στη μεταγραφή του Βαϊνάλντουμ. Η Παρί προσφέρεται στο 13.00 και είναι το πέμπτο φαβορί για τον πολυτιμότερο συλλογικό τίτλο στον κόσμο.

 

Παρέα στο 15.00 βρίσκουμε τα δύο ισπανικά μεγαθήρια. Μπάρτσα και Ρεάλ, ή Ρεάλ και Μπάρτσα αν προτιμάτε. Με τον Κούμαν στον πάγκο συνεχίζουν οι μπλαουγκράνα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ενώ ο Ζιντάν έφυγε από τη Μαδρίτη και επέστρεψε ο Κάρλο Αντσελότι. Πολλά φυσικά θα εξαρτηθούν από τις μεταγραφικές κινήσεις της βασίλισσας και φυσικά αν θα παραμείνει στη Βαρκελώνη ο Λιονέλ Μέσι.

 

Αουτσάιντερ σε καλές τιμές

Μετά από τις δύο δυνατές κατηγορίες, βρίσκουμε τρία μεγάλα κλαμπ τα οποία προσφέρονται ακόμη ψηλότερα. Η Γιουνάιτεντ προσφέρεται στο 18.00. Ο Σόλσκιερ κέρδισε την εμπιστοσύνη όλων, έφτασε μέχρι τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, τώρα θέλει να ξαναπαίξει μετά από πολλά χρόνια ξανά σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ.

Πιο πίσω είναι η Γιουβέντους, με τον Αλέγκρι ξανά στον πάγκο στο 20.00. Μία μεγάλη απόδοση για τη γηραιά κυρία του κάλτσιο, ενώ θα κλείσουμε τις αναφορές μας στο 25.00 με την πρωταθλήτρια Ισπανίας, Ατλέτικο Μαδρίτης, στο 25.00. Ο Σιμεόνε είναι πάντα εγγύηση αποτελεσματικότητας.

 

Στο 500.00 ο Ολυμπιακός

Ο πρωταθλητής Ελλάδος Ολυμπιακός, με τον Μάρτινς στον πάγκο έτρεξε μία υπέροχη χρονιά. Δεν έχει κερδίσει ακόμη τη θέση του στους ομίλους, αλλά οι μπουκ τον συμπεριλαμβάνουν στις αποδόσεις για την κατάκτηση. Η τιμή είναι εκκωφαντική στο 500.00, αλλά και το ενδεχόμενο κατάκτησης του Τσάμπιονς Λιγκ από τον Ολυμπιακό μοιάζει περισσότερο με θαύμα, παρά με ένα πιθανό ενδεχόμενο.

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35