social fb social inst social yt

mylostentes

Καρνέσης: Ταμείο στο τέλος ο Αμπελακιακός

Καρνέσης: Ταμείο στο τέλος ο Αμπελακιακός

Παρότι τη φετινή σεζόν ο Αμπελακιακός είχε βάλει στόχο την επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες, η 3η θέση που βρίσκεται τώρα η ομάδα της Σαλαμίνας πίσω από Αίαντα και Καραβά δείχνουν ότι το τρένο της ανόδου έχει χαθεί.

Και παρότι ο στόχος της ανόδου δείχνει να μην επιτυγχάνεται, οι "κόκκινοι" θα διεκδικήσουν τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Πειραιά (εφόσον γίνει ο θεσμός λόγω του κορωνοϊού) για πρώτη φορά στην ιστορία τους αφού θα αντιμετωπίσουν το Κερατσίνι.

Πολύ δουλειά στο συγκεκριμένο ματς αναμένεται να έχει ο Μπάτμαν της ομάδας, και μιλάμε για τον τερματοφύλακα, Γιώργο Καρνέση.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον έμπειρο πορτιέρο που τα τελευταία χρόνια έχει συνδέσει τις ατομικές του επιτυχίες με την ομάδα της Σαλαμίνας, έχοντας στα πλεονεκτήματα του τις αρκετές αποκρούσεις πέναλτι.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε όπου στην αρχή έκανε το δικό του σχόλιο για τον Κορωνοϊό:

"Καταρχήν για το κορωνοιο είναι μια πολύ δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση που περνάμε και για αυτό αυτό πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί και να ακούμε τις συμβουλές των ειδικών".

Για την πορεία που έχει πραγματοποιήσει η ομάδα του στο πρωτάθλημα, ο Μπάτμαν είπε: "Για το πρωτάθλημα έχουμε μείνει λίγο πίσω αλλά θα παίξουμε όλα τα παιχνίδια με στόχο την νίκη και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο".

Ερωτηθείς για την πρόκληση που έχει η ομάδα του όπου θα αντιμετωπίσει στον τελικό Κυπέλλου Πειραιά το Κερατσίνι, ο Καρνέσης πρόσθεσε: "Είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία για το σύλλογο γιατί πρώτη φορά θα παίξει στο τελικό κυπέλλου και ειδικά στο γήπεδο Καραϊσκάκη θα το χαρούμε και θα πάμε και εκεί να αποδείξουμε ότι δεν φτάσαμε τυχαία στο τελικό με στόχο πάντα την νίκη".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35