social fb social inst social yt

mylostentes

Γιώργος Γούλας: Ο ποδοσφαιριστής που ήθελε η κάθε ομάδα να έχει στο ρόστερ της

Γιώργος Γούλας: Ο ποδοσφαιριστής που ήθελε η κάθε ομάδα να έχει στο ρόστερ της

Σίγουρα ποδοσφαιριστές με την ποιότητα του Γιώργου Γούλα σπανίζουν.

Αρχηγός εντός, εκτός αποδυτηρίων και γηπέδου, προσωπικότητα, ήθος και αξιοπρέπεια.

Στοιχεία που δεν είναι εύκολο να βρεις σε έναν τόσο ποιοτικό ποδοσφαιριστή που αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια πέρυσι, φορώντας τη βαριά φανέλα του Φωστήρα, κάνοντας τόσο αυτός όσο και οι συμπαίκτες του πλάκα σε όλη την Αθήνα.

Ακόμη και στα 37 του χρόνια, κατόρθωσε να αφήσει την αίγλη του στην ομάδα του Ταύρου καθώς από τη στιγμή που πήρε φανέλα βασικού, έδωσέ άλλη πνοή στο σύλλογο.

goulas2.jpg

Ασφαλώς μόνος του ο Γούλας δεν θα μπορούσε να κάνει πολλά αφού στο Φωστήρα υπήρχαν πολλοί και αξιόλογοι παίκτες.

Το θέμα είναι ό,τι σε όποια ομάδα και εάν πήγε, η "λέξη" αναπληρωματικός ήταν άγνωστη.

Με απίστευτα τρεξίματα όταν ξεκινούσε τα πρώτα να αγωνίζεται και τοποθετήσεις στη μεσαία γραμμή που θα ζήλευαν και επαγγελματίες, η "Γουλάρα" όπως τον αποκαλούσαν ήταν πάντα και παντού.

Έχοντας συνδέσει το όνομα του με την υπερόμαδα του ΑΟ Γλυφάδας του Βίκτωρα Ρέστη και στη συνέχεια με τους Τράχωνες, έκανε τους αντίπαλους όχι μόνο να τον... νιώθουν αλλά και να τον σέβονται.

Έχοντας κατακτήσει τίτλους με σπουδαιότερο εκείνο με τους Τράχωνες, ως αήττητος, ο ποδοσφαιριστής που έπαιρνε το περιβραχιόνιο συχνά λόγω των ψήφων που συγκέντρωνε από τους συμπαίκτες του λειπει από τα γήπεδα.

Λείπει αυτή η ηγετική μορφή που ήξερε πότε θα έπρεπε ως αρχηγός να μιλήσει στη διοίκηση, πότε να "κράξει" έναν συμπαίκτη του και πότε να μπει μπροστά για να τον προστατεύσει.

Για τις αγωνιστικές του ικανότητες δεν μιλάμε γιατί σχεδόν όλοι τις γνωρίζουν, αλλά, σίγουρα ένας παίκτης σαν το Γιώργο Γούλα, όχι απλά λείπει από το ποδόσφαιρο, αλλά και από τα αποδυτήρια της κάθε ομάδας.

Υ.Γ. Ο Γιώργος Γούλας εκτός από ποιοτικός ποδοσφαιριστής ήταν πάνω απ' όλα άνθρωπος έχοντας βοηθήσει πολλά νέα παιδιά με πολλούς τρόπους


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35