social fb social inst social yt

mylostentes

Η επιστροφή του Θυμιανού στα Σούρμενα ως αντίπαλος [pics]

Η επιστροφή του Θυμιανού στα Σούρμενα ως αντίπαλος [pics]

Ο Αλέξανδρος Θυμιανός ήταν ένα από τα πρόσωπα που άφησαν τα Σούρμενα το προηγούμενο καλοκαίρι για χατήρι της ιστορικής Ηλιούπολης.

Ο ικανότατος αμυντικός έχοντας ζήσει θετικές στιγμές με τους Πόντιους όπως την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ, έρχεται η ώρα να τεθεί αντιμέτωπος με την συγκεκριμένη ομάδα, εξυπηρετώντας αυτή τη χρονιά τα συμφέροντα του Ήλιου.

75199846_1727041587426458_2183800418281193472_o_1.jpg

Ο ίδιος είναι το πρόσωπο του αγώνα αφού επιστρέφει σε ένα οικείο μέχρι πρότινος περιβάλλον με την ιστοσελίδα μας να επικοινωνεί μαζί και τον νεαρό αμυντικό να μοιράζεται μαζί μας τις σκέψεις του για το ματς.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

-Πως αισθάνεσαι που επιστρέφεις ως αντίπαλος στα Σουρμενα;

Ο αγώνας του Σαββάτου έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα για μένα. Μετά από 3 πολυ καλές χρονιές που πέρασα εκεί, ωραίες στιγμές, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του κυπέλλου, έφτασε η στιγμή να πάω ως αντίπαλος. Θα χαρώ που θα συναντήσω παιδιά που πέρασα πολλα μαζί, αλλά για εκείνα τα 90 λεπτά δεν υπάρχει άλλος στόχος παρά μόνο οι 3 βαθμοί.

thimanos.jpg

-Ποιες είναι οι ιδιαιτεροτητες του συγκεκριμένου αγώνα;

Πιστεύω θα είναι ένα ματς που θα κριθεί κυρίως στη δύναμη και στο ποια ομάδα θα αξιοποιήσει καλύτερα τις όποιες ευκαιρίες της παρουσιαστούν. Η ομάδα που θα μπει πιο αποφασισμένη για τη νίκη και θα είναι προσηλωμένη στο πλάνο της μέχρι τη λήξη του αγώνα, θεωρώ πως θα είναι αυτή που θα φύγει με το τρίποντο.

-Πως βλέπεις τη συνέχεια;

Είμαι αρκετά αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας. Μπορεί στα τελευταία ματς να μην έχουμε δείξει το καλύτερο μας πρόσωπο, αλλά με τη δουλειά που γίνεται σε καθημερινή βάση είμαστε αποφασισμένοι να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο που θα μας εμφανιστεί και να πάμε μέχρι τέλους σε αυτό το δύσκολο μαραθώνιο.

thimianos-alexandros.jpg


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35