social fb social inst social yt

mylostentes

Ανδριαννάκης: «Ο Περαμαϊκός μπορεί και πάλι να πρωταγωνιστήσει»

Ανδριαννάκης: «Ο Περαμαϊκός μπορεί και πάλι να πρωταγωνιστήσει»

Στον 1ο όμιλο της Α’ ΕΠΣ Πειραιά ο Περαμαϊκός έχει κάνει ιδανικό ξεκίνημα αφού βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 16 πόντους συγκατοικώντας με τον Αμπελακιακό.

Οι «πράσινοι» αποδεικνύουν τη δυναμική που έχουν στα πρώτα έξι ματς και σίγουρα άπαντες στο σύλλογο θα αισθάνονται ικανοποιημένοι από την πορεία της ομάδας.

Ο προπονητής της ομάδας, Αχιλλέας Ανδριαννάκης, δείχνει ότι τα πηγαίνει εξαιρετικά δικαιώνοντας τους ανθρώπους του Περαμαϊκού για την επιλογή τους να προχωρήσουν από κοινού το περασμένο καλοκαίρι.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον κ. Ανδριαννάκη όπου αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα πορεία του Περαμαϊκού

Πως κρίνεις την πορεία σας;

«Η πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής είναι εξαιρετική βρισκόμαστε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας αήττητοι και αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, με απόλυτη ισορροπία μεταξύ άμυνας και επίθεσης ,και με μεγάλη συνέπεια πάθος και αυταπάρνηση όλων των ποδοσφαιριστών του ρόστερ μας σε προπονήσεις και αγώνες».

Που μπορεί να φτάσει ο Περαμαϊκός;

«Σίγουρα όταν μιλάμε για μια ομάδα  του διαμετρήματος της δυναμικής και της ιστορίας του Περαμαικού αυτομάτως ο πήχης είναι ψηλά. Με την συγκεκριμένη διοίκηση τους ανθρώπους που την απαρτίζουν με την απαράμιλλη αγάπη τους για την ομάδα και την εξαιρετική τους συνεργασία με προπονητικό τιμ και παίχτες ο Περαμαϊκός σίγουρα μπορεί και πάλι να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα του Πειραιά και σε βάθος χρόνου να ανέλθει και πάλι στις εθνικές κατηγορίες»

Τι να περιμένουμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος;

«Αν όλα πάνε καλά και έχουμε επανέναρξη του πρωτάθλήματος η συνέχεια προβλέπεται συναρπαστική και αμφίρροπη καθώς μιλάμε για έναν όμιλο με πολλές καλές ομάδες που διαθέτουν πλούσια ρόστερ και υψηλές προσδοκίες ,αν συνυπολογίσουμε και πως μετά από χρόνια το πρωτάθλημα απαρτίζεται από 34 αγωνιστικές καταλαβαίνουμε πως πρόκειται για έναν μαραθώνιο που θα μετρήσει η σταθερότητα κι η διάρκεια των ομάδων».

 Ένα σχόλιο για το πρωτάθλημα του Πειραιά όσον αφορά το επίπεδο που βρίσκεται;

«Δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν από πέρσι των τεράστιων δυσκολιών που αντιμετώπισαν και αντιμετωπίζουν τα ερασιτεχνικά σωματεία ως συνέχεια των επιπτώσεων του κορονοϊού το επίπεδο φέτος στον Πειραιά είναι ανέλπιστα πολύ υψηλό. Πολλές διοικήσεις πολλών ομάδων φέτος επένδυσαν σε χρόνο χρήμα και όραμα φτιάχνοντας εξαιρετικές ομάδες στο σύνολο τους και τους αξίζουν πολλά συγχαρητηρια γιατί είναι οι άνθρωποι που συντηρούν σε συνθήκες πολέμου με τον ιο τον ερασιτεχνικό αθλητισμό»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35