social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έκλεισε Παύλο Παπαδόπουλο η Θύελλα Καμαρίου

Έκλεισε Παύλο Παπαδόπουλο η Θύελλα Καμαρίου

Στην Θύελλα Καμαρίου ο σχεδιασμός για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο έχει ξεκινήσει με την πρώτη συμφωνία να αποτελεί γεγονός.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Σαντορίνης έβαλε στη... μηχανή της τον 19χρονο Παύλο Παπαδόπουλο που μέχρι πρότινος άνηκε στον Απόλλωνα Χαλανδρίου.

Ο ικανότατος άσος που κατέγραψε 14 συμμετοχές στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ πετυχαίνοντας και δυο γκολ, μεταξύ άλλων έχει περάσει από τις ομάδες νέων του Ολυμπιακού και Αστέρα Τρίπολης και αναμένεται να συνεισφέρει στην προσπάθεια της ομάδας της Σαντορίνης για να παραμείνει στην κορυφή του 5ου ομίλου.

Ασφαλώς η κίνηση αυτή γίνεται διότι τραυματίστηκε ο Γεωργιάδης χάνοντας τη σεζόν, με τον Παπαδόπουλο να πιάνει θέση... μικρού στο ρόστερ.

Παράλληλα, θα πρέπει να σημειωθεί ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή που είναι διεθνής με την εθνική νέων.

Αναλυτικά, το κείμενο που ανάρτησε ο Απόλλωνας Χαλανδρίου:

"Η ομάδα ανακοινώνει την παραχώρηση του 19χρονου αμυντικού, Παύλου Παπαδόπουλου στην Θύελλα Καμαρίου (Γ' Εθνική). Ο Παύλος επέστρεψε το καλοκαίρι στην ομάδα απ' όπου και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο και πρόλαβε στο πρώτο μισό της σεζόν να καταγράψει 14 συμμετοχές και 2 γκολ. Θα τον θεωρούμε πάντα δικό μας παιδί και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35