social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σεροπιάν: Νίκη-οξυγόνο/ Ίσως κάποια ομάδα γίνει... Μπαρτσελόνα

Σεροπιάν: Νίκη-οξυγόνο/ Ίσως κάποια ομάδα γίνει... Μπαρτσελόνα

Διάχυτη είναι η ικανοποίηση που επικρατεί στις τάξεις του Εθνικού Πειραιά μετά τη μεγάλη νίκη επί του Κερατσινίου.

Ο προπονητής του συλλόγου Μουράτ Σεροπιάν, είδε τους παίκτες του να βγάζουν αρκετό πάθος και πολλά πράγματα από τα όσα τους έχει ζητήσει, με τον ίδιο μετά το ματς να δηλώνει τα εξής:

''Ήταν πολύ καθοριστικό παιχνίδι για εμάς γιατί μόνο με νίκη είχαμε ελπίδες για τη συνέχεια. Ήταν νίκη-οξυγόνο, όμως ο βαθμός δυσκολίας παραμένει ο ίδιος. Κάθε ματς είναι δύσκολο και πρέπει να παίρνουμε βαθμό ή βαθμούς αφού βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση''.

Για τους βαθμούς που απαιτούνται ώστε ο Εθνικός να πετύχει την παραμονή ο “Σερο” υπογράμμισε:

''Αυτό δεν μπορεί να το πει κανένας. Όσο είμαστε από κάτω και κυνηγάμε δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Κάθε Κυριακή έρχονται απρόβλεπτα αποτελέσματα και είμαστε στην Ελλάδα, οπότε κάποια ομάδα μπορεί να γίνει και Μπαρτσελόνα''.

Επιχείρηση... προσγείωση και το μυαλό στην Καλλιθέα

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία για το επόμενο ματς με την Καλλιθέα θα ξεκινήσει αύριο, αφού σήμερα έχει δοθεί ρεπό ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα προβλήματα είναι αρκετά γεγονός που προβληματίζουν το τεχνικό επιτελείο και το αναγκάζουν να προχωράει κάθε Κυριακή σε αλχημείες.

Συγκεκριμένα, ο Σεροπιάν βλέπει τους Διάκο, Πολίτη, Γκέτσι, Αυλωνίτη και Δημητρίου να έχουν πρόβλημα τραυματισμού και αυτό δείχνει ότι θα κάνουν αγώνα δρόμο για τα επόμενα ματς.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35