social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καλύκας: Η απειρία μας στοίχισε

Καλύκας: Η απειρία μας στοίχισε

Ο Δημήτρης Καλύκας γνωρίζει ότι στη νέα του θητεία στους Αγίους Αναργύρους είχε δύσκολο έργο.

Αιτία αποτελούσε το γεγονός ότι η Ένωση βρίσκονταν ήδη σε δύσκολη θέση αφού πάλευε για την παραμονή, ωστόσο, ο ίδιος πήγε με την προϋπόθεση ότι θα έδινε βάσει στην καθημερινή δουλειά που θα γίνονταν στις προπονήσεις.

Οι κυανέρυθροι παλεψαν αρκετά ωστόσο έχασαν αρκετά ματς στις λεπτομέρειες και με το... ισχνό 1-0.

Ο έμπειρος κόουτς ένα μια αποτίμηση της σεζόν από την ημέρα που ανέλαβε λέγοντας

"Ανέλαβα την ομάδα των Αγίων Αναργύρων στο τέλος Νοεμβρίου. Η ομάδα είχε διαγράψει ήδη μια πορεία που δεν ήταν η επιθυμητή εκείνη τη στιγμή. Προσπαθήσαμε με τη διοίκηση και όλα τα παιδιά, και τη τεχνική ηγεσία δηλαδή τους συνεργάτες μου να αλλάξουμε τα πράγματα. Η ομάδα έπαιξε σε όλα τα παιχνίδια με μεγάλη αξιοπρέπεια και έχασε δέκα ματς στο 1-0 . Αυτό νομίζω τα λέει ολα. Δεν είχαμε τη δυνατότητα να πετύχουμε εύκολα γκολ, με αποτέλεσμα να δεχομάσταν ένα τέρμα και να χάναμε τα ματς. Προσπαθήσαμε το Δεκέμβριο να ενισχυθούμε με κάποιους παίκτες, αφού η οικονομική κατάσταση της ομάδας δεν το επέτρεψε αυτό κι ενώ η ομάδα είχε μια προδιαγεγραμμένη πορεία στο τέλος του α' γύρου. Από την λειτουργία του συλλόγου είμαι ευχαριστημένος. Μια ομάδα σαν τους Αγιους Αναργύρους με πολύ καλή διοικητική λειτουργία, με τέτοιες γηπεδικές συνθήκες, και ένα κόσμο που διψάει και αγαπάει το σωματείο είναι κρίμα να μην βρίσκεται στην Γ' Εθνική. Όμως αυτή είναι η πραγματικότητα. Όλοι έχουν βάλει σαν στόχο την άμεση επάνοδο της ομάδας στις εθνικές κατηγορίες. Εγώ είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών καθώς τηρούσαν κατά γράμμα το πλάνο, όμως η εμπειρία έπαιξε ρόλο, αφού κάποια ατομικά λάθη μας στοίχισαν βαθμούς. Το περίεργο ήταν ότι κάθε φορά το ατομικό λάθος γίνονταν από διαφορετικό παίκτη και μας στοίχιζε. Παρ' ολα αυτά υπάρχει ταλέντο στην ομάδα. Αυτή η χρονιά πρέπει να μας γίνει μάθημα, να πάρουμε εμπειρίες και να χτίσουμε την επόμενη περίοδο όποτε μας το επιτρέψουν οι συνθήκες. Από εκεί και πέρα περιμένουμε να δούμε τι θα αποφάσισε η διοργανώτρια αρχή για το τέλος του πρωταθλήματος. Εμείς σαν ομάδα είχαμε λάβει μέτρα πολύ πιο πριν παρθούν οι αποφάσεις από την κυβέρνηση. Παράλληλα περιμένουμε τις αρμόδιες αρχές να δούμε τι θα γίνει μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος. 

Εύχομαι υγεία πάνω απ' όλα σε όλο τον κόσμο. Το πρόβλημα δεν είναι ελληνικό αλλά παγκόσμιο και εύχομαι να επιστρέψουμε στην κανονικότητα με τις λιγότερες δυνατές απώλειες".

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Καλύκας και οι συνεργάτες του έχουν δώσει το απαραίτητο πρόγραμμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα. 

Οι παίκτες προσπαθούν από μόνοι τους να απασχολούνται με κάποιες ασκήσεις και εφόσον μπορούν να βγουν εκτός σπιτιού να τρέξουν, έχει καλώς".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35