social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΑΕ Μοσχάτου: Ήρθε η ώρα να ενισχυθούν οι αξίες που είχαμε ξεχάσει

ΑΕ Μοσχάτου: Ήρθε η ώρα να ενισχυθούν οι αξίες που είχαμε ξεχάσει

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε η ΑΕ Μοσχάτου ευχήθηκε για το Πάσχα.

Αναλυτικά

Ένα Πάσχα διαφορετικό φέτος για όλους τους Έλληνες. Ένα Πάσχα που θα μας λείψουν αναγκαστικά γλέντια πολυκοσμία, σούβλισμα με συγγενείς και φίλους, η σταύρωση, η αποκαθήλωση και η Ανάσταση στην εκκλησία. Όλα αυτά είναι όμορφα και απαραίτητα γιατί είμαστε Έλληνες και την χαρά όπως και την θλίψη έχουμε ανάγκη να την μοιραζόμαστε. Φέτος διαφορετικά αλλά τα απαραίτητα, αυτά που τρέφουν την ψυχή μας δεν θα λείψουν. Και φέτος ο Χριστός.μας θα σταυρωθεί για εμάς. Και φέτος θα αναστηθεί και θα προσδοκούμε όλοι μας την δική μας Ανάσταση. Έχουμε ανάγκη φέτος εν μέσω μιάς μεγάλης κρίσης που θίγει το πολυτιμότερο αγαθό της ζωής, την υγεία να Αναστηθούμε . Να κρατήσουμε άσβεστη την ελπίδα μας, να προχωρήσουμε παρακάτω με σύμμαχο την πίστη μας.
Και είναι μια καλή αφορμή να ενισχυθούν αξίες που έχουμε ξεχάσει η που θεωρούμε δεδομένες. Οικογένεια, οι δικοί μας άνθρωποι το σπίτι μας.... Αυτό το σπίτι που ανακαλύψαμε γωνιές ξεχασμένες με παρκαρισμένες όμορφες αναμνήσεις...
Αυτοί οι άνθρωποι που είχαμε ξεχάσει να μιλάμε... και που τελικά είχαμε υποτιμήσει την σημασία της κουβέντας.
Αυτό το Πάσχα θα μείνουμε σπίτι, αυτό το Πάσχα όμως ας μην ξεχάσουμε εκείνους που έχουν την αναγκη μας...
Ισως φέτος να μην μπορούμε να χαρίσουμε συντροφιά...σε ανθρώπους που την χρειάζονται όπως ηλικιωμένους για την προστασία τους, μπορούμε όμως να δώσουμε ένα πιάτο φαγητό σε όποιον το χρειάζεται.
Κι αν δεν το μάθει και κανένας το ξέρει η ψυχή μας.
Η Διοίκηση της Αθλητικής Ένωσης Μοσχάτου θα ήθελε να ευχηθεί σε όλους, αθλητές, γονείς, φιλάθλους, φίλους, συναθλητές, αθλητές και παράγοντες όλων των σωματείων υγεία , οικογενειακή γαλήνη, κουράγιο ,δύναμη και γρήγορη αποκατάσταση της δύσκολης πραγματικότητας που διαβιούμε.
Υγεία και δουλεία να έχουμε και όλα τα υπόλοιπα θα τα φτιάξουμε.
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ, με την ευχή να είναι όλα περαστικά, με το βλέμμα να ατενίζει την επόμενη μέρα και το μυαλό να δικαιούται να αισιοδοξεί για το καλύτερο αύριο για όλους και ειδικά για τους μικρούς μας ήρωες... Αυτούς τους ήρωες που η καραντίνα στερεί στιγμές ανεμελιάς και παιδικότητας... και είναι κρίμα...εχουν χρόνια να μεγαλώσουν.
Σας ευχαριστούμε όλους.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35