social fb social inst social yt

mylostentes

Τέλος ο Κωνσταντόπουλος από τους Αγίους Αναργύρους

Τέλος ο Κωνσταντόπουλος από τους Αγίους Αναργύρους

Παρελθόν από τους Αγιους Αναργύρους αποτελεί ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος καθώς ο νεαρός προπονητής μετά από 9 ματς αποφάσισε να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Με απολογισμό μια νίκη κόντρα στον Ακράτητο, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες, ο πρώην κόουτς της Αγίας Παρασκευής, μετά την ήττα από τον Ερμή Κορυδαλλού αποφάσισε ότι κάτι έπρεπε να αλλάξει στη ψυχολογία της ομάδας και αποχαιρέτησε ποδοσφαιριστές και διοίκηση. Ο ίδιος μάλιστα επιβεβαίωσε την είδηση μέσω της ιστοσελίδας μας λέγοντας

'' Μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα να αποχωρήσω από το σύλλογο. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας (Βασίλης Δακτυλίδης, Στράτος Σαρχόσογλου, Βασίλης Λινάρης και Δημήτρης Τσιαμπουρής), τον Μιχάλη Λαγό και ιδιαίτερα τους ποδοσφαιριστές μου για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έχουν κάνει μέχρι τώρα. Επίσης ευχαριστώ τους παλαίμαχους της ομάδας και τον κόσμο για τη στήριξη τους στο δύσκολο μας φετινό έργο. Δεν φεύγω από το σύλλογο για την ήττα από τον Ερμή Κορυδαλλού αλλά διότι κάτι πρέπει να αλλάξει ώστε η ομάδα να μπορέσει να την ξεπεράσει αυτή την ήττα. Θα είμαι δίπλα στην ομάδα σε ότι χρειαστεί και της εύχομαι να πετύχει το στόχο της''.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35