social fb social inst social yt

mylostentes

Κάλεσμα στον κόσμο και κοινωνική δράση από το Μοσχάτο

Κάλεσμα στον κόσμο και κοινωνική δράση από το Μοσχάτο

Με αφορμή το ματς με την Καλλιθέα το Μοσχάτο ενημέρωσε για τον τρόπο εισόδου των φιλάθλων της αντίπαλης ομάδας στο γήπεδο. 

Παράλληλα, οι πράσινοι στο πλαίσιο του κοινωνικού τους έργου που αφορά την ενίσχυση των άπορων οικογενειών, υπογραμμίζει ότι έχει ξεκινήσει η συλλογή τροφίμων ενώ για το ματς της Κυριακής, παρότι θα ισχύσουν τα διαρκείας, θα μπορεί ο εκάστοτε φίλαθλος να πληρώνει το αντίτιμο του εισιτηρίου προκειμένου τα έσοδα να διατεθούν για την κοινωνική δράση της ομάδας.

Το δελτίο τύπου

Η Αθλητική Ένωση Μοσχάτου αντιμετωπίζει την Κυριακή 15/12/2019 στις 15.00 τον
Γ.Σ. Καλλιθέας στο Δημοτικό Γήπεδο Μοσχάτου. Ο αγώνας διεξάγεται στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος
Γ Εθνικής για την σεζόν 2019-2020.
Οι φίλαθλοι της Καλλιθέας θα φιλοξενηθούν στην μικρή κερκίδα πίσω από το τέρμα επί της οδού Κεφαλληνίας. Η είσοδος όλων των φιλάθλων θα γίνει από την κεντρική είσοδο του γηπέδου.
Στα πλαίσια της κοινωνικής δράσης του σωματείου μας καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο της πόλης μας να συμμετέχει ενεργά στην συλλογή τροφίμων για το συσσίτιο του Αγίου Κωνσταντίνου, παπλωμάτων και κουβερτών για τους άστεγους, βιβλίων και εκπαιδευτικών παιχνιδιών για το Χαμόγελο του Παιδιού και τις ενέργειες με τα Κοτόπουλα Ναυπάκτου Κοντοχρήστος και την ΕΤΕΚΑ Τσαμαδού όπως τις έχουμε προσδιορίσει. Η μοναδική διαφοροποίηση είναι ότι τα διαρκείας στον αγώνα της Κυριακής με την Καλλιθέα θα ισχύσουν κανονικά και όποιος κάτοχος θέλει προεραιτικά θα συμβάλλει στον προκαθορισμένο σκοπό όπως έχει αναφερθεί στην ανακοίνωσή μας, πληρώνοντας συμβολικά το αντίτιμο του εισιτηρίου.
Καλούμε όλους τους Μοσχατιώτες να έρθουν στο γήπεδο.και να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας μας.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35