social fb social inst social yt

mylostentes

Πρωταθλήτρια χειμώνα η Θύελλα Καμαρίου 5-2 τους Αγιους Αναργυρους [vid]

Πρωταθλήτρια χειμώνα η Θύελλα Καμαρίου 5-2 τους Αγιους Αναργυρους [vid]

Η Θύελλα Καμαρίου είναι η πρωταθλήτρια χειμώνα στον 5ο όμιλο της Γ' Εθνικής αφού στην εξ αναβολής αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική επικράτησε με 5-2 των Αγιων Αναργυρων ξεπερνώντας την Καλλιθέα στην κατάταξη.

Οι γηπεδούχοι έπαιξαν κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ πήραν αυτό που ήθελαν, κλείνοντας το 2019 με τον καλύτερο τρόπο, δηλαδή με νίκη.

Πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Γιάννης Καραλής που πέτυχε χατ-τρικ βοηθώντας τους Καμαριανούς να φτάσουν στη νίκη. 

Από την άλλη, οι Άγιοι Ανάργυροι παρέμειναν για όγδοο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη μένοντας στους 8 βαθμούς και την 12η θέση. Μόλις στο 4' ο Σεχολάρι έκανε το 0-1, όμως από εκείνο το σημείο και έπειτα η Θύελλα ανέβασε στροφές με τον Μαντούση στο 21' με κεφαλιά να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 26' ο Καραλής έκανε το 2-1 με σουτ, με τον Γελαδάρη στο 56' να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 3-1. Στο 70' ο Καραλής πέτυχε ντομπιέτα μέτα από πάσα του Αργυρίου, με τον Λαθούρη στο 77' να σημειώνει το 4-2. Λίγο πριν το τέλος ο Καραλής έκανε χατ-τρικ πετυχαίνοντας το 5-2, ενώ νωρίτερα ο Τουλουβασίλης είχε δοκάρι.

Η εξέλιξη του αγώνα

1' Η Θύελλα ζητάει χέρι σε απόκρουση στην άμυνα

4' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ. Μπαλατσούρας και Σεχολάρι συνδυάστηκαν άψογα, με τον τελευταίο να παίρνει την ασίστ και αν κάνει το 0-1.

7' Ο Χανιώτης λέει εντυπωσιακό όχι με απόκρουση σε φάουλ του Ζέλο και στη συνέχεια εξουδετερώνει προσπάθεια του Αργυρίου.

16' Σουτ του Μαυροματάκη αποκρούει με γροθιές ο Ανδριόλας 

21' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ. Ο Φύτρος εκτέλεσε κόρνερ και ο Μαντούσης με κεφαλιά έκανε το 1-1.

26' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ. Μετά από ατομική ενέργεια του Σιμιτσή και λάθος στην άμυνα των Αγιων, ο Καραλής έγινε αποδέκτης της μπάλας και με κοντινό πλασέ πέτυχε το 2-1 και παράλληλα την ανατροπή για την ομάδα του.

30' Εντυπωσιακή απόκρουση του Ανδριόλα σε κοντινή κεφαλιά του Σεχολάρι.

31' Ο Ανδρέου επιχείρησε σουτ που πέρασε λίγο άουτ.

33' Οι Άγιοι ζητάνε πέναλτι για χέρι από τον Μαντούση.

40' Ο Ζέλο σκοράρει, αλλά το γκολ ακυρώνεται από τον κ. Φίτσα, που θεώρησε ότι ο επιθετικός της Θύελλας Καμαρίου βρήκε τη μπάλα με το χέρι.

-----

56' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ. Ο Γελαδάρης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή και με κοντινό σουτ έκανε το 3-1.

59' Ο Αργυρίου έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά σούταρε άουτ.

65΄Ο Καραλής σκοράρει αλλά το γκολ του ακυρώνεται ως οφσάιντ.

70΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ. Παράλληλη πάσα του Αργυρίου, με τον Καραλή να βρίσκεται μόνος απέναντι στον Χανιώτη και με ψύχραιμο πλασέ να κάνει το 4-1.

75΄Σουτ - άουτ από τον Φύτρο

77΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ. Ο Λαθούρης μετά από βαθιά μπαλιά και ατομική ενέργεια πλάσαρε εύστοχα τον Ανριόλα.

81΄Δοκάρι για τους Αγίους Αναργύρους με τον Τουλοβασίλη.

84΄Ο Λυγνός κάνει καταπληκτική ασίστ στον Καραλή και εκείνος δεν αστοχεί από κοντά πετυχαίνοντας το 5-2 και παράλληλα προσωπικό χατ τρικ.

Διαιτητής: Φίτσας | Βοηθοί: Μανούρας - Παύλος.

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Βαγγέλης Χαντές): Ανδριόλας, Γελαδάρης, Μπουσάι, Μαντούσης, Αρκούδας (74΄Σπανός), Μαλάι, Ζέλο, Σιμιτσής (74΄Λυγνός), Αργυρίου, Καραλής, Φύτρος.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Δημήτρης Καλύκας): Χανιώτης, Μπιζανιάρης  (58΄Γκουντούνας), Κατσίβελας (60΄Λαθούρης), Ανδρέου, Πιπίνης, Μαυροματάκης, Σταύρου (64΄Κατσάρας), Τουλοβασίλης, Σεχολάρι, Μπαλατσούρας (79΄Λάλα), Μπέκος.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35