social fb social inst social yt

mylostentes

Μουζάκης: Για κανέναν εύκολη λεία ο Ακράτητος

Μουζάκης: Για κανέναν εύκολη λεία ο Ακράτητος

Αρκετές φορές έχει κρατήσει τον Ακράτητο όρθιο με τις καίριες επεμβάσεις του έχοντας σημαντική συμβολή στην πορεία της ομάδας από πέρυσι.

Ο Μάριος Μουζάκης κάθε Κυριακή έχει δύσκολη αποστολή ωστόσο αποδεικνύει τόσο εκείνος όσο και οι συμπαίκτες του ότι η ομάδα των Άνω Λιοσίων δεν θα είναι εύκολη λεία για κανέναν.

Ο ίδιος μίλησε για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, το επίπεδο και τους προσωπικούς του στόχους.

Αναλυτικά

-Πως κρίνεις την πορεία της ομάδας;

Η πορεία της ομάδας θα μπορούσε να ναι ονειρική, αλλά λόγω απειρίας και νεανικού roster «πετάξαμε» κάποιους βαθμούς που μπορούσαμε να εξασφαλίσουμε. Όλοι μας είχαν για πρώτο φαβορί να υποβιβαστούμε και εμείς έχουμε αποδείξει ότι δεν είμαστε οι εύκολοι πόντοι στο σακούλι για κανέναν

-Θεωρείς ότι ένας τερματοφύλακας σε μια ομάδα που έχει στόχο την παραμονή μπορεί να διακριθεί πιο εύκολα;

Σίγουρα ένας τερματοφύλακας έχει περισσότερες φάσεις σε μία ομάδα παραμονής και μπορεί να διακριθεί πιο εύκολα άλλα το ίδιο εύκολα μπορεί και να διασυρθεί..

-Θα μπορέσει ο Ακράτητος να κερδίσει την παραμονή;

 Σίγουρα μπορεί να κερδίσει την παραμονή η ομάδα. Είμαστε μόλις 5 βαθμούς από την ζώνη. Θέλει δουλεία και πίστη σε αυτό που κάνουμε και μυαλό πολύ μυαλό. Άλλωστε το επίπεδο του πρωταθλήματος είναι υψηλό και αυτό φαίνεται από τα roster των ομάδων, αφού αγωνίζονται παίκτης που έχουν συμμετοχές σε επίπεδα Σουπερ Λιγκ.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35